Posuđe i pribor za jelo

Vrijeme je za večeru i stol se treba postaviti. Ali šta sve staviti na trpezarijski stol? Na stolu je poželjno postaviti tanjir i čašu za piće za svakoga i, naravno, pribor za jelo. U JYSKu ćete pronaći fini zlatni pribor za jelo koji se može koristiti i svakodnevno, ali i za zabave i posebne goste. Pronađite i lijepe tanjire radijusa 19 cm ili 27 cm, kao i prekrasne šolje i čaše za piće. 

Prilikom serviranja vi birate da li želite da koristite tanjire iz iste kolekcije ili ih želite kombinirati sa drugačijim i učiniti postavku stola malo zanimljivojom. Nakon ručka ili večere, možda je vrijeme za šoljicu kafe ili čaja. Za to možete koristiti jednu od naših brojnih šoljica u raznim dizajnima. Trebate inspiraciju za uslugu kod kuće? Pogledajte favorite naših kupaca u okviru kuhinjskih dodataka i dobijte savjete i trikove o tome kako postaviti lijep trpezarijski stol.

26 proizvodi
    26 proizvodi

    Lijepo posuđe i pribor za jelo

    Veliki izbor proizvoda za postavu stola

    U našem asortimanu ćete pronaći veliki izbor pribora i posuđa za doručak, večeru, postavu stola i pauzu za kafu. Birajte između proizvoda kao što su:

    • Čaše za piće u nekoliko različitih boja 
    • Šolje i bokali za čaj, kafu i mleko 
    • Duboki i plitki tanjiri za ručavanje
    • Držač/posudica za meko kuhana jaja