Moderne lounge stolice za vašu baštu ili balkon

Kada ljeti izađemo na svoju terasu ili u baštu, najljepše je opustiti se u baštenskom i lounge namještaju i uživati ​​u lijepom vremenu. Uz lounge stolice se možete odmarati, a pri tom kombinovati optimalnu udobnost sa stilskim i modernim dekorom. Lounge stolice su dobar kompromis između baštenske stolice i ležaljke, a idealne su za elegantan i ušuškan izgled svakog spoljašnjeg prostora. Možete ih kombinovati i sa drugim namještajem i smjestiti ih gdje god vama odgovora.

U JYSKu ćete pronaći veliki izbor povoljnih lounge stolica od mnogo različitih materijala od kojih većina ne zahtijeva posebno održavanje - kao što su aluminijum, čelik, ratan i poliratan sa jastucima prekrivenim poliesterom ili tekstilom, od kojih su oboje otporni na habanje. Neke lounge stolice imaju detalje koji su od punog drveta, koje je potrebno nauljiti s vremena na vrijeme. 

Takođe, zapamtite da kupite i baštenske jastuke za vaš lounge baštenski namještaj.

29 proizvodi
    29 proizvodi

    Osvježite vaš prostor na otvorenom

    Izaberite lounge stolicu iz široke ponude dostupne u JYSKu. Na raspolaganju su vam brojni različiti dizajni, pa ćete sigurno pronaći savršenu stolicu koja odgovara vašem ukusu i stilu uređenja. Lounge stolice su dostupne i u raznovrsnim bojama, uključujući elegantne nijanse sive, crnu, natur i bijelu, ali i osvježavajuće zelene i energične crvene tonove.

    Postavite svoju lounge stolicu na željeno mjesto, upotpunite je udobnim jastucima i dodajte lounge stolić pored nje kako biste stvorili idealno mjesto za opuštanje na otvorenom. Bez obzira da li birate klasičan ili moderni dizajn, naša raznolika ponuda omogućava vam da prilagodite svoj prostor prema vlastitim preferencijama.

    JYSK vam nudi ne samo funkcionalne i estetski privlačne lounge stolice, već i razne dodatke koji će upotpuniti vaš doživljaj opuštanja na otvorenom. Uz našu široku paletu proizvoda, stvarate prostor koji je istovremeno udoban, stiliziran i prilagođen vašim potrebama. Uživajte u svakom trenutku na otvorenom uz JYSK!