Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Dobro organiziran radni stol sa stolicom, lampom, tablom za ideje i rješenjima za odlaganje

5 jednostavnih savjeta kako se riješiti nereda

Vjerovatno i sami mrzite da tražite podsjetnike, spiskove sa obavezama koje treba završiti, punjače za telefon ili bilo šta drugo u neurednom prostoru. Tajna je da sve dobro organizujete. Možda se čini komplikovanim na prvi pogled, ali nije. Svaka stvar koju posjedujete bi trebala imati mjesto kojem pripada i na kojem je uvijek možete naći (nakon što završite sa upotrebom, vratite je na njeno mjesto).

Imamo pet savjeta pomoću kojih ćete postati organizovaniji:

1. Svi punjači na jednom mjestu

Ništa nije iritantnije - neki bi čak rekli i stresnije - od traženja punjača kada je telefon pred gašenjem. Držite sve punjače na jednom mjestu, negdje u blizini utičnice. Najbolje rješenje je da na istom mjestu imate i dovoljno prostora za držanje telefona dok se puni. Vrlo praktično rješenje za odlaganje su kolica sa korpicama u koje možete pospremiti svoje punjače, ali i sve druge sitnice koje želite imati pri ruci. Ovakvo mobilno rješenje moći ćete lako premještati gdje god to vama odgovara, nikad više nećete morati tražiti svoj punjač za mobitel. 

 

2. Ne zaboravite na svoje to-do liste

Bilo kakve podsjetnike ili liste postavite na pano kako biste mogli da ih vidite. To će vas često podsjetiti na obaveze tog dana bez da morate previše razmišljati. Bonus savjet: Dobijate najbolje ideje prije spavanja, taman kad se probudite ili čak dok se tuširate? U blizini kreveta držite blok za bilješke i zapišite ideje prije nego što ih zaboravite. 

3. Iskoristite svaki centimetar prostora

Ako živite u malom stanu, iskoristite svaki mogući dio prostora kako ne bi nastao nered. Zanimljiva ideja je da koristite vješalicu kako bi držala umjetne biljke ili časopise. 

 

4. Pametno odlaganje ukrasnog papira

Dugačke i tanke rolne ukrasnog papira je teško držati na praktičnom mjestu. Jedno rješenje je da uzmete visoku korpu i držite rolne u njoj uz pomoć jastuka. Takođe ih možete i okačiti na zid koristeći dvije uzice, jednu za svaki kraj papira. 

5. Transparentna rješenja za odlaganje će vam uštediti vrijeme 

Držite stvari koje najčešće koristite na istom mjestu. Makaze, olovke i ljepilo su jedan primjer. Drugi primjer su ključ i novčanik. Treći je karmin, četkice za šminkanje i maskara. Odlučite se za kutiju za odlaganje, po mogućnosti transparentnu, kako ne biste gubili vrijeme sa otvaranjem i zatvaranjem kutije nakon što shvatite da se u toj kutiji ne nalazi ono što tražite. VICKLEBY kutija sa slike iznad je super praktično rješenje i vrlo je lagana za nositi. 

Saznajte više

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

Izaberite savršenu komodu

Izaberite savršenu komodu