Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Kontinentalni krevet sa okvirom, madracom i naddmadracom u osvijetljenoj sobi

Istaknuti kreveti našeg asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

Tags: boxspring kreveti, kvalitetan san, kontinentalni krevet, kreveti sa prostorom za odlaganje, uzglavlje

Jakob Leth radi sa madracima u JYSKu već 14 godina, tako da malo ko zna više od njega kada je udobnost kreveta u pitanju. Prema Jakobu, kvalitetan san i zdrava ishrana su jednako važne za naše blagostanje: ''Postoji nekoliko faktora koji utiču na kvalitet vašeg sna. Naravno, odgovarajuć madrac je važan, ali takođe je i temperatura sobe. Održavajte spavaću sobu čistom i urednom, počastite se kvalitetnom plahtom i posteljinom i na dobrom ste putu.'' 

Koji krevet je najbolji?

Ali hajde da se bacimo na posao. Na čemu Jakob spava?

“Ja imam boxspring krevet,'' Jakob odgovara i objašnjava dalje: ''Uživam kako u visokom nivou udobnosti, tako i u lijepom izgledu. Uvijek bih ga preporučio. Posebno model poput GOLD C50 koji ima prostora za odlaganje na dnu.'' 

Boxspring krevet sa prostorom za odlaganje za dodatne jastuke i jorgane


Održavanje vaše spavaće sobe urednom i čistom je jednostavno uz GOLD C50. Jakob naglašava prednosti: ''Ukoliko živite u stanu, siguran sam da cijenite dodatan prostor za odlaganje, ali zaista - ko ne bi iskoristio dodatan prostor za jorgane ili zimsku garderobu?'' 

GOLD C50 se sastoji od kvalitetnog, debelog nadmadraca i madraca sa džepičastim oprugama gdje se svaka opruga nalazi u posebnom džepu koji je štiti od habanja i trošenja, smanjuje buku i čini dizajn stabilnijim. Džepičaste opruge su male u poređenju sa drugim tipovima opruga, i uz puno potpornih tačaka, dušek se prilagođava vašem tijelu uz visok nivo preciznosti. 

Tvrđi ili mekši madrac? 

Ali šta je sa najbitnijim pitanjem: Udoban san?

“Boxspring krevet je dobar i čvrst, što bih uvijek preporučio prije nego madrac u kojem možete potonuti u rupu u sredini. Ipak, ne postoji jedno rješenje za sve kada je riječ o krevetima. Sve se svodi na vaše lične preferencije,'' Jakob naglašava. 

Pročitajte više i o istaknutim jastucima

Ukoliko volite da čitate knjigu ili gledate TV iz kreveta, upotpunite rješenje GOLD H20 uzglavljem. Štiti zid i udobnije je za vaša leđa. I kao posljednje, ali ne i manje bitno, kreira upotpunjen izgled. 

“Nekada su male stvari bitne: Ukoliko možete, preskočite mašinu za sušenje i okačite posteljine da se osuše na otvorenom. Kada legnete, uživaćete u svježem, predivnom mirisu. Uz ovaj boxspring krevet vaša soba će izgledati lijepo i uredno. Možete na miru leći i odmarati,'' kaže Jakob uz osmijeh. 

PLUS C40 boxspring krevet

Boxspring krevet sa prostorom za odlaganje za dodatne jastuke i jorgane


Alternativa GOLD C50 boxspring krevetu je PLUS C40 krevet. Glavna razlika je u čvrstini madraca i cijeni.  ''Ovaj krevet je malo mekši i pristupačniji je. Takođe ima prostor za odlaganje ispod kreveta, ali je odjeljak nešto manji. '' Jakob objašnjava. Uz ovaj model imate mogućnost kreiranja cjelokupnog izgleda uz PLUS H50 uzglavlje. 

Šta god da vi preferirate, možete pronaći savršen krevet za sebe i svoju porodicu u JYSKu.

“Imamo toliko povjerenja u naše proizvode da nudimo 15 godina garancije na boxspring krevete sa PLUS oznakom i čak 25 godina na boxspring krevete sa GOLD oznakom. I za naše GOLD madrace nudimo 100 dana isprobavanja. Ukoliko niste 100% zadovoljni, uvijek ga možete zamijeniti, kaže Jakob uz referenciju na JYSKovu politiku povraćaja.