Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Vitrina od hrasta u dnevnoj sobi i mala stolna lampa

LEGACY LOUNGE: Zakoračite u prošlost

Trendovi koji su prisutni u našem društvu se ogledaju i u uređenju naših domova. Naši vješti dizajneri i menadžeri kategorija u JYSKu staraju se o tome da su naši proizvodi i dizajn u skladu sa trendovima. Jedan od trenutnih trendova vrti se oko reinterpretacije prošlosti kako bi se uklopila u budućnost. Svuda prisutna tehnologija i digitalna kultura nas tjeraju da težimo prepoznatljivosti i da istražimo prošlost. Vintage i retro stil su ključne riječi unutar trenda koji zovemo LEGACY LOUNGE.

Ukoliko ste živjeli u 80-im, sigurno ćete prepoznati izgled saksije zvane ABBAS. Ovaj slatki lik i kamenina su jasna referencija saksijama koje su krasile bezbroj dnevnih soba prije 35 godina. 

Saksija od kamenine na stoliću


Potraga za prošlošću se ogleda u materijalima, oblicima i cjelokupnom izgledu. Mala stolna lampa ALBERT ima abažur od ratana i jasno podsjeća na materijal koji je bio popularan tokom 70-ih. 

Mala stolna lampa na komodi


Proizvodi vintage i retro izgleda nas automatski vraćaju u prošlost. Na primjer, štepana deka VALMUE vas instant vraća u 70-te. Može se koristiti kao prekrivač, deka za piknik ili za prebacivanje preko kauča. 

Štepana deka u svrsi prekrivača, u spavaćoj sobi sa velikim krevetom


Rezultat je moderna i neformalna lounge atmosfera sa prijatnim dodirom. Koristite LANGELINJE vitrinu od hrasta za knjige, uredno složene deke, saksije i druge artikle koji možda nisu dekoracije, ali su svejedno dekorativni. 

Vitrina od hrasta u šarenoj dnevnoj sobi
Vitrina LANGELINIE 2 vrata hrast
600,- KM/kom
749,- /kom
UŠTEDA 20%


Paleta boja vuče inspiraciju iz boemskog univerzuma toplih i ženstvenih nijansi poput onih na SIMONE posteljini od 100% pamučnog satena. 

Posteljina na linije od 100% pamučnog satena


Neutralne boje poput braon i toplih nijansi pjeska su u kombinaciji sa bogatim ženstvenim nijansama roze i tamno crvene. LEGACY LOUNGE trend ide još dalje u prošlost: Terakota vaza SVERRE je izgleda koji se često može primijetiti na antičkim slikama. 

Vaza sa umjetnim cvijećem na komodi


Dopustite sebi da pronađete inspiraciju i u druga dva trenda koja vam predstavljamo u JYSKu: VISION i EARTHEN LUXE. 

 

Saznajte više

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?