Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 10. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani spavanja - Uštedite do 60%!
SCANDINAVIAN SENSE proizvodi za spavaću sobu

Luksuz u spavaćoj sobi

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

Srijeda je naveče. Na polovini smo sedmice i vikend i dalje djeluje prilično daleko. Korpa za veš izgleda kao da će se prevrnuti svakog trenutka, i definitivno je vrijeme za usisavanje stana. Ako vam je potreban predah od sivila svakodnevnice, probajte da promjenite posteljinu u spavaćoj sobi i dopustite sebi malo sanjarenja. Zamislite da ste u mirnoj, luksuznoj hotelskoj sobi sa zatamnjenim zavjesama i savršenim krevetom. Pred vama je noć puna kvalitetnog sna, a zatim dolazi ukusan doručak.

Nema ništa bolje od osjećaja kada se ušuškate u krevet sa čistom posteljinom iz naše nove linije proizvoda SCANDINAVIAN SENSE.


Nježne boje i lagani dezeni inspirisaće vas da se isključite, opustite i uživate u trenutku. Sa SCANDINAVIAN SENSE setom posteljine od pamučnog perkala zaista možete spavati sa stilom. Fine, gusto tkane niti nude vam izvanrednu posteljinu koja je izuzetno mekana i ima mat izgled.


Kada izaberete SCANDINAVIAN SENSE, izabrali ste visoki kvalitet, lijep dizajn i pokazali ste poštovanje prema prirodi i ljudima. Dizajn SCANDINAVIAN SENSE kućnog tekstila inspirisan je skandinavskom prirodom i jednostavnim načinom života. Mekani pamuk iz organskog uzgoja, nježnih boja i suptilnih dezena, čini ovu liniju roizvoda savršenm za postizanje atmosfere mira i spokoja u vašem domu.

Više o GOTS certifikovanom organskom pamuku

Setovi posteljine sa ovom oznakom su proizvedeni od 100% organskog pamuka. Naša nova linija proizvoda obuhvaća i tekstile za kupatilo koji takođe nose Global Organic Textile Standard (GOTS) oznaku i proizvedeni su od pamuka, svile, lana ili vune koji su uzgajani i obrađeni na organski način. GOTS certifikat osigurava smanjen utjecaj na životnu sredinu i proizvodnju usklađenu sa strogim ekološkim i društvenim kriterijima.

Sav SCANDINAVIAN SENSE kućni tekstil ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100 koji je vodeća svjetska zdravstvena oznaka za tekstil.

Kolekcija je dostupna u našem webshopu od 2. jula, a u našim prodavnicama od 19. jula 2019.

AYA bed linen