Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

VILIUS luster je jedan od favorita naših kupaca

Opremanje doma favoritima naših kupaca

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Već skoro 40 godina, JYSK nudi svoj kvalitetan skandinavski namještaj Dancima, a od 2010. godine i svojim kupcima u Bosni i Hercegovini.

Sa komentarima i recenzijama poput "Odlične police" (VANDBORG polica), "Izvrstan proizvod :)" (TORLEIF svjetleća kutija) i "Veoma dobro, nisam požalio ovaj izbor" (VEDDE ormar), ponosimo se činjenicom da su kupci ocijenili naše proizvode ukupnom ocjenom 4,3 od 5.

Sastavili smo malu kolekciju naprodavanijih i najpopularnijih proizvoda u ovom blog postu.*

Dekoracije i osvjetljenje

Dekoracija je ono što kuću pretvara u dom. Samim tim, naša kategorija dodataka za dom je veoma popularna, a FOSS vaza ima kristalno čistu ocjenu: 5 i sljedeći komentar korisnika na JYSK.ba: "Veoma multifunkcionalna vaza. Kupila sam je za poklon, ali sam je na kraju zadržala za sebe".


Drugi korisnik na JYSK.ba opisuje naše male police zvane GARD sljedećim riječima: "Kupila sam četiri police i okačila ih pored šporeta te napunila uljima i začinima. Mislim da izgleda baš lijepo".

TORLEIF svjetleća kutija je još jedan od artikala koji kupci mnogo cijene – iz više razloga: "Odlična stvar. Glavni plus mi je to što je na baterije. Nema nigdje kablova".

Ovo je slučaj i sa VILIUS lusterom: "Ovaj luster dobro osvjetljava. Ne zasljepljuje. Lako se sastavlja. Dobro je da smo kupili još jedan za drugo mjesto u našoj kući".Saznajte više o našoj posvećenosti kvaliteti i programima.

Odlaganje i druga oprema za kuću

Naš VEDDE ormar je jedan od apsolutnih bestsellera i to sa dobrim razlogom: "Veoma lijepo, nisam zažalio zbog izbor. Ima dosta mjesta za 2 u njemu. Volimo ga!!!"

VANDSTED klupa je tipičan primjer namještaja u skandinavskom dizajnu i idealna za odlaganje ali i dekoraciju. Naši kupci je koriste u hodniku, spavaćoj sobil ili bilo gdje drugo u kući. "Stvarno vrlo lijepa klupa, predivne boje, lijepa presvlaka. Veoma brza dostava."

Takođe smo odušeljevljeni zbog činjenice da dosta kupaca komentiriše da se njihov novi JYSK artikl lako sastavlja i da volimo da dodamo nešto ekstra kao u ovom slučaju LEJRE stolića: "Lako za sklapanje! Sviđa mi se što su krajevi lijepo zaobljeni! A čak su stavili i jastučiće na nogare".

 

Namještaj za kućnu kancelariju

Možete da opremite kompletnu kućnu kancelariju sa hvaljenim JYSKovim proizvodima. VANDBORG stol je dobio sljedeći komentar od JYSK.ba kupca: "Odličan stol. Lako za sklopiti i lagan je pa se može i lako premjestiti.". Polica iz iste kolekcije opisana je ovim riječima: "Odlična i veoma stabilna, imam ih nekoliko".

Kombinujte ih sa ABILDHOLT kancelarijskom stolicom i imat ćete kancelariju opremljenu našim najpopularnijim proizvodima: "lijepa kancelarijska stolica, udobna za sjedenje. S dobrom potporom za leđa. Lijepa siva tkanina zbog koje se stolica lako uklapa i u dnevnu sobu."


Pogledajte još komentara i favorite kupaca.

*Selekciju smo bazirali na komentarima kupaca i uspješnosti prodaje od juna do oktobra 2018. Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukranija, Rumunija, Bugarska, Grčka i Belgija.