Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Trpezarija sa bijelim konzolnim stolićem, trpezarijskim stolicama, stolom i vitrinom

U fokusu: NORDBY kolekcija namještaja

Ako želite dom koji odiše laganim, nordijskim stilom, NORDBY kolekcija će vam sigurno ponuditi neke komade koji će se lako uklopiti u vaš prostor. U ovom blogu ćemo istaći neke od proizvoda koji su dobili ocjene 4 ili 5 od strane naših kupaca.*

NORDBY kolekcija sastoji se od čvrstog i izdržljivog namještaja za trpezariju, kuhinju, spavaću i dnevnu sobu, predsoblje - elegantnog, bijelog izgleda sa tamnim metalnim kvakama na vratima i ladicama. 

NORDBY rješenja za odlaganje

NORDBY kolekcija nudi i trendi rješenja za odlaganje za vašu odjeću i druge sitnice koje želite da sakrijete - ili istaknete. Prostran NORDBY ormar ima troja vrata - uži dio ima četiri police, a širi šipku za vješanje odjeće. Na dnu se nalaze tri praktične ladice.  

Kupac ormaru daje 4 zvjezdice na JYSK.bg uz sljedeći komentar; ''... prednji paneli su lijepi, montaža je jednostavna i izgleda zaista odlično.'' 


NORDBY noćni ormarić ima prosječnu ocjenu od 4 zvjezdice na JYSK.ba. Ima policu koju možete koristiti za knjige i malu ladicu za naočale i ostale sitnice.  

Kupac je noćnom ormariću dao 5 zvjezdica na JYSK.cz uz sljedeći komentar: ''Prelijep noćni stolić i brza dostava.'' 


NORDBY komoda dolazi u dvije verzije: šira sa 3 ladice i uža, ali viša, sa 5 ladica. Obe su savršene za odlaganje kapa i rukavica u hodniku, ili za odlaganje donjeg veša u spavaćoj sobi - ili gdje god da vam je potrebno rješenje za odlaganje.  

Kupac daje NORDBY komodi sa 5 ladica rejting od 5 zvjezdica na JYSK.nl i kaže: ''Veoma elegantna, praktična za korišćenje i lako se montira.'' 

Ukoliko vam je potrebno rješenje za odlaganje gdje su vaše stvari vidljive, elegantna NORDBY vitrina vrijedna je vaše pažnje. Ima staklena vrata te možete odložiti svoje stvari, a ipak ih imati na vidljivom mestu i koristiti ih kao dekoraciju. Na dnu se nalazi ladica za stolnjake, deke, ili možda društvene igre? Kupac na JYSK.fi daje vitrini 5 zvjezdica uz komentar: ''Veoma dobro uputstvo za montažu. Odlična vitrina po odličnoj cijeni.''  


Trpezarijski set i pametno rješenje za male prostore 

NORDBY kolekcija obuhvata i veliki trpezarijski stol i trpezarijske stolice. Ukoliko vam je potreban prostor za prošireni dio porodice, možete uzeti dodatno krilo, a ukoliko vam je samo potreban prostor za brzi obrok u kutku kuhinje, razmislite o praktičnom NORDBY zidnom sklopivom stolu. 

Trpezarijski stol je dobio ocjenu od 5 zvjezdica od kupca na JYSK.no i sljedeći komentar: ''Lako se montira. Prostran i lijep!'' 


Zidni sklopivi stol je jednako popularan na JYSK.pl. Kupac je dao 5 zvjezdica uz ove riječi: ''Proizvod ispunjava svoju svrhu bez obzira na nisku cijenu, veoma kvalitetna izrada...'' 


NORDBY trpezarijske stolice su veoma lijepe i udobne te možete sjediti na njima satima. 

Kupac je napisao na JYSK.bg: ''Veoma sam zadovoljan proizvodom - lijepe su i stabilne, baš kao i na slici.'' - i dao je stolicama ocjenu od 5 zvjezdica. 


Set za dnevnu sobu 

I svoju dnevnu sobu možete opremiti komadima iz NORDBY kolekcije. Namještaj koji se slaže odaje utisak konzistentnosti, i najlakše je birati komade iz iste kolekcije. NORDBY TV klupa je prostrana i ima mjesta i za TV i za gejming konzolu, kao i za daljinske upravljače u jednoj od tri ladice na dnu. 

Odlaganje je jača strana i malog stolića gdje možete odlagati svoje magazine na polici. Savjet: Na policu stavite nekoliko istih korpica ukoliko volite da sve izgleda organizovano. 

 


Pogledajte cijeli NORDBY asortiman

Pogledajte i naše VIRUM i VANDSTED kolekcije namještaja.

* Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

Saznajte više

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola