Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Tri različite vrste radnih stolova i kancelarijskih stolica za kućnu kancelariju

Vodič: odabir radnog stola za home office

Koji stol je idealan radni stol za mene? Odgovor zavisi od prostora koji imate na raspolaganju, namjeni radnog stola i o stilu koji vam se sviđa. U ovom vodiču predstavljamo vam nekoliko različitih ideja iz JYSKa.

Za početak, razmislite koja veličina radnog stola je za vas optimalna. Ako stol upotrebljavate za (kancelarijski) posao i treba vam mjesta za monitor, miš i tastaturu, sto bi trebao biti što dublji i ne uži od 60 cm.

Ako imate više monitora, uzmite u obzir i širinu stola. Ako imate dva monitora, potreban vam je radni stol širine najmanje 140 cm.

Vrlo je bitna i visina samog stola. Većina stolova visoka je oko 75 cm, ali ako volite redovno da se protegnete ili vam je potrebno da češće prošetate, stol podesive visine idealno je rješenje za vas. U našem asortimanu imamo dvije različite verzije podesivog stola, i to svaki u dvije verzije u boji: SLANGERUP i STAVANGER. SLANGERUP ima maksimalnu visinu od 119 cm, dok STAVANGER ima maksimalnu visinu od 85 cm.

Podesivi stol i gaming stolica u kućnoj kancelariji


Stol sa prostorom za odlaganje

Kada kupujete namještaj za kućnu kancelariju, uvijek je dobro razmotriti rješenja za odlaganje. Potreban vam je stol sa odlaganjem ili tražite novi komad namještaja samo za odlaganje u vašoj kućnoj kancelariji? Neki stolovi imaju ugrađene ladice, poput stola STEGE.

Mali bijeli stol sa ladicama i bijela kancelarijska stolica uz crni zid

Ostali stolovi imaju prostor za odlaganje poput police ispod ploče stola, a neki imaju kombinaciju to dvoje, poput TRAPPEDALA.

Mali stol sa prostorom za odlaganje i ladicama pored prozora

Ladice se takođe mogu nalaziti sa strane stola, tako da imate više prostora za noge i više prostora za odlaganje - kao što je slučaj sa stolom BILLUND koji takođe ima mali ormarić.

Jednostavni i elegantni stolovi

Ako volite minimalizam svog home office-a ili ako nemate potrebe za odlaganjem, AABENRAA je predivan radni stol sa malim prostorom ispod ploče stola.

Radni stol sa metalnim nogama i siva uredska stolica

Druga opcija je VANDBORG koji je nešto širi i dublji od AABENRAA stola, ali vrlo elegantnog izgleda.

Gaming stol

Ako ste vi (ili vaš tinejdžer) strastveni igrač kompjuterskih igrica, gaming stol poput LINDHOLM stola pravi je izbor za vas. Pored svojstava kompjuterskog stola, izgleda futuristički sa ugrađenim LED svetlima, a sa držačem za čašu smanjujete šanse za prosipanje pića na svoju opremu.

Gamerski stol sa LED svjetlima i gamerska stolica u crnoj i zelenoj boji

Saznajte više

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: EGELEV kolekcija

U fokusu: EGELEV kolekcija