Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 6. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!ZELENI DANI - Uštedite do 70%!


Sada još bolje ponude baštenskog namještaja!Kliknite ovdje

3 različita stila spavaće sobe

Boje i stil spavaće sobe određuju atmosferu

Kojem tipu vi pripadate - da li preferirate svježu i mirnu atmosferu, toplu i prijatnu, ili volite da su stvari lagane i prozračne? Jednostavno možete kreirati spavaću sobu koja odgovara vašem tipu ličnosti. Pronađite inspiraciju uz ova 3 različita enterijera koji naglašavaju razliku koju može napraviti stilizovanje u bijeloj spavaćoj sobi. Možete koristiti posteljinu, rasvjetu, dekoraciju i druge tekstilne predmete kako biste kreirali spavaću sobu u kojoj se osećate prijatno i možete se opustiti. 

Boje skandinavske spavaće sobe

IUkoliko volite mirnu, gotovo sterilnu atmosferu, koristite blage boje, prirodne materijale poput drveta i slame i pokušajte da razmišljate minimalistički. ADA set posteljine je posteljina od GOTS certifikovanog organskog pamuka i vunice obojene plavim prugama i prugama boje pijeska na bijeloj pozadini. Zrači opuštenom atmosferom i ukoliko je kombinujete sa pletenim korpama i vazom sa travnatim slamkama, dobićete sobu koja odiše skandinavskim primorskim stilom života.


Pročitajte blog o naše 3 istaknute posteljine novog asortimana

Tople i ženstvene boje u spavaćoj sobi

Kako biste kreirali nešto topliju atmosferu u spavaćoj sobi, koristite zemljane boje, drvo i zelene biljke. U ovoj spavaćoj sobi, kombinovali smo naš ANDREA set posteljine sa tepihom TULPAN u sivkastoj, žutoj i boji terakote, i THEODOR lampu sa štipaljkom u boji cigle. Kao šlag na kraju, dodali smo JARLE korpe i AXEL saksije ljubičaste i žute boje. Vijugave linije boje pijeska na posteljini i zanimljiv uzorak na korpama kreiraju veselu i bezbrižnu atmosferu u spavaćoj sobi.

 

Spavaća soba sa prozračnom atmosferom

U ovoj spavaćoj sobi pozivamo vas na vizuelno putovanje u svemir. Set posteljine SIRI ima horoskopske znakove ištampane na tamno plavoj pozadini i svideće se svakome ko uživa u malo sanjarenja u krevetu pred spavanje - ili onome koga zanima astronomija. U ovoj sobi ima još referenci na nebo: U pozadini MANDRUP saksija koja teži većim visinama, a naprijed ESGIR svijećnjak koji se nalazi na laganom RAMSDAL stoliću. Opuštajuća atmosfera u ovoj spavaćoj sobi je idealna kada vam je potrebno malo odmora prije nego što zaspete.


Koja spavaća soba je vaš favorit? Recite nam u komentarima!

 

Saznajte više

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti

Sofe za spavanje, sjedenje i odlaganje

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu