Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Kuhinjski pribor i posuđe od kamenine na trpezarijskom stolu sa stolnjakom i svijećnjacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Uz val uzbudljivih vijesti u našem asortimanu, naša  menadžerka kategorije dekoracija za uređenje doma, Tina Nymann, ističe svoja tri favorita iz naše linije kuhinjskih dodataka. Prilikom ovog ažuriranja asortimana, Tina naglašava privlačnost teksturiranih površina, organskih oblika i linija i na kraju bezvremenskih klasika koji će vam trajati dugo vremena. Čitajte dalje kako biste saznali više o svakom od njena tri favorita. 

OLLE šolja i bokal za mlijeko

Prvi od Tininih favorita su OLLE šolja i bokal za mlijeko. Sa ovim setom dobijate šarmantno posuđe od kamenine koje ne samo da je estetski privlačno, već je i čvrsto i sposobno da izdrži svakodnevnu upotrebu. OLLE šolja i bokal ne zahtijevaju posebno održavanje i mogu se prati u mašini za suđe, što rezultira dodatkom vašem trpezarijskom stolu koji je prekrasan, bezvremenski i savršen za kafu ili toplu čokoladu u društvu vaših najmilijih. 

VEGARD zdjela od kamenine i

Tinin drugi favorit je prekrasna, velika zdjela VEGARD smirenog, organskog izgleda. Zdjela VEGARD ima moderan, valovit i organski oblik, što rezultira dinamičnijim i živahnijim izrazom ove velike zdjele. Svojom mirnom, tamno sivom bojom kao i svojom veličinom – Ø 30 cm – VEGARD je izvrstan dodatak svakoj kolekciji posuđa.

KRESTIAN pribor za salatu 

Tinin treći i finalni favorit je KRESTIAN set za posluživanje salate od punog drva bagrema. Uz KRESTIAN možete biti sigurni da svaka salata koju poslužite neće završiti kao samo još jedan obični, nebitni prilog, već će se itekako lijepo isticati na sredini vašeg trpezarijskog stola.

S obzirom da je pribor za salatu KRESTIAN izrađen je od punog drva bagrema, to mu daje lijep i prirodan izgled koji pristaje svim vrstama posuđa. Uz odgovarajuće održavanje i nježno pranje – što znači da ga ne stavljate u perilicu posuđa – KRESTIAN pribor za salatu će biti prekrasan dodatak vašem posuđu dugi niz godina.

Za više inspiracije za vašu kuhinju, pogledajte izbor proizvoda u nastavku, a za cijeli asortiman posuđa i kuhinjskih dodataka posjetite naš webshop ili svoju lokalnu JYSK prodavnicu. Tražite li inspiraciju za uređenje svoje kuhinje i doma, pročitajte naš blog post o istaknutim dekorativnim artiklima našeg asortimana.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom