Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 6. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!ZELENI DANI - Uštedite do 70%!


Sada još bolje ponude baštenskog namještaja!Kliknite ovdje

Saksija, svijeće, lampa na baterije, polica i ukras

INSTA EMOTIONS: Zabavne i opuštene dekoracije

Trendovi u društvu ogledaju se u našim navikama, stilu oblačenja, dekoracijama za dom i svakodnevnom životu generalno. Uz 3 nova trenda, JYSK nastavlja sa predstavljanjem novog asortimana za proljeće/ljeto 2020. Tri trenda nose naziv INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER I MY SPACE

Društvene mreže su fenomen koji je nemoguće izbjeći i način na koji posmatramo druge i želimo da posmatramo sebe je reflektovan u stilu INSTA EMOTIONS. Opušten je i zabavan – a ko još ne bi željeo poljubac od KLEMATIS baršunastog jastuka u obliku usana?


Virtuelne avanture i holografska iskustva su nešto što vezujemo za novu realnost društvenih mreža. U ovom trendu, vidimo optimistične i privlačne detalje poput onih na TRULS ukrasu, u kompleksnoj interakciji sa nostalgičnim momentima kao kod ručno izrađene GILBERT zdjele

Eksperimentalni i geometrijski oblici su u fokusu. Žičani materijali, keramika i staklo kombinuju se na nove načine kako bi se postigao razigran i zanimljiv izgled. Kombinujte AXEL keramičku saksiju sa baterijskom lampom VILLY – kombinacijom novog i starog postići ćete željeni izgled.

INSTA EMOTIONS oživljava eksploziju boja, dok one ipak imaju notu nostalgičnog i izblijedjelog izgleda. Koralna, roza i narandžasta su ključne boje, a bitan je i način na koji se one kombinuju: komplementarne su. Dječiji tepih GULMAURE je dostupan u nekoliko različitih varijanti, svi u blagim bojama.

Zanimaju vas i ostali trendovi? Pročitajte više o trendovima MIDSOMMER i MY SPACE.

 

Saznajte više

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Favoriti među zavjesama

Boja godine 2023.