Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Saksija, svijeće, lampa na baterije, polica i ukras

INSTA EMOTIONS: Zabavne i opuštene dekoracije

Trendovi u društvu ogledaju se u našim navikama, stilu oblačenja, dekoracijama za dom i svakodnevnom životu generalno. Uz 3 nova trenda, JYSK nastavlja sa predstavljanjem novog asortimana za proljeće/ljeto 2020. Tri trenda nose naziv INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER I MY SPACE

Društvene mreže su fenomen koji je nemoguće izbjeći i način na koji posmatramo druge i želimo da posmatramo sebe je reflektovan u stilu INSTA EMOTIONS. Opušten je i zabavan – a ko još ne bi željeo poljubac od KLEMATIS baršunastog jastuka u obliku usana?


Virtuelne avanture i holografska iskustva su nešto što vezujemo za novu realnost društvenih mreža. U ovom trendu, vidimo optimistične i privlačne detalje poput onih na TRULS ukrasu, u kompleksnoj interakciji sa nostalgičnim momentima kao kod ručno izrađene GILBERT zdjele

Eksperimentalni i geometrijski oblici su u fokusu. Žičani materijali, keramika i staklo kombinuju se na nove načine kako bi se postigao razigran i zanimljiv izgled. Kombinujte AXEL keramičku saksiju sa baterijskom lampom VILLY – kombinacijom novog i starog postići ćete željeni izgled.

INSTA EMOTIONS oživljava eksploziju boja, dok one ipak imaju notu nostalgičnog i izblijedjelog izgleda. Koralna, roza i narandžasta su ključne boje, a bitan je i način na koji se one kombinuju: komplementarne su. Dječiji tepih GULMAURE je dostupan u nekoliko različitih varijanti, svi u blagim bojama.

Zanimaju vas i ostali trendovi? Pročitajte više o trendovima MIDSOMMER i MY SPACE.

 

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima