Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31.5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Crni luster sa velikim sijalicama i slika Tine Nymann

Istaknute lampe novog asortimana

Naš asortiman osvjetljenja bogatiji je za nekoliko novih lampi koje zaslužuju dodatnu pažnju. Tina Nymann jedna je od naših stručnjaka za asortiman dnevne sobe i dekoracija, a pitali smo je za njene favorite i njihovu priču. “Lično sam izabrala neke lampe koje su pomalo netradicionalne – lampe sa određenim karakteristikama ili funkcijama koje dodaju stil i udobnost vašem domu”, započinje Tina i nastavlja sa detaljnim opisivanjem svake od njih.

HANNES difuzor lampa i eterična ulja LEON


HANNES je lampa koja ujedno služi i kao difuzor. U bazu sipajte vodu, dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja LEON i upalite. HANNES je visine 16 cm, prečnika 11 cm i uključen je i USB kabl. Mirišljava ulja LEON dolaze u pakovanju od tri različita mirisa.

“HANNES će širiti divnu, prigušenu svjetlost i – uz pomoć eteričnih ulja LEON – lijep miris i prijatnu vlažnost, sve u isto vrijeme. HANNES ima klasičan izgled koji će pristajati svakoj spavaćoj sobi, tinejdžerskoj sobi ili kupatilu. Postolje ima drveni izgled i bijeli plastični vrh sa elegantnim obodima, a praktična veličina čini ga idealnim za policu ili stolić”, kaže Tina.

Pogledajte i istaknute dekorativne artikle novog asortimana.

MAGNAR luster i TORE sijalice


MAGNAR je crni tri-u-jedan luster od čelika sa okruglim vrhom i tri žice. Svaka je dugačka 200 cm, ali možete prilagoditi dužinu, tako da stane iznad vašeg trepazrijskog stola ili gdje god vam je potrebno - samo namotajte kablove u bazu. Luster ne uključuje sijalice, ali preporučujemo da koristite TORE spiralnu LED sijalicu boje dima.

„Važno je kombinovati MAGNAR luster sa odgovarajućom sijalicom, a ja smatram da je nova ukrasna TORE spiralna LED sijalica upravo to. Elegantan izgled mesinga na vrhu grla lustera i velika sijalica boje dima izgledaju vrlo elegantno zajedno,” kaže Tina “Ali ovaj luster nije samo elegantan – on je i praktičan i svestran. Okačit ću ga iznad trpezarijskog stola, ali lako se može postaviti u mračni ugao dnevne sobe ili čak u hodnik.”

Baterijska lampa KLEMENS


Baterijska lampa KLEMENS visoka je 46 cm, dolazi sa nezamenljivom ukrasnom LED sijalicom i ima baterijsku kutiju sa tajmerom.

„Na kraju, želim da istaknem našu baterijsku lampu KLEMENS koja baca toplo i dekorativno svjetlo. Sijalica je smještena unutar bijele plastične cijevi, a to stvara meku, difuznu svjetlost. Uhvatite ručku i nosite KLEMENS sa sobom kako biste svakoj prostoriji dodali udobnost,” predlaže Tina.

Saznajte više

Kako na lakši način očistiti zavjese i roletne

Kako zavjese za zamračivanje mogu napraviti razliku u vašem domu

Dočekajte ljeto uz trendi boje

Toplina proljeća u vašem domu