Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dvije male stolne lampe i baterijska lampa

Istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Dnevna soba, Kancelarija

Oznake:: osvjetljenje, rasvjeta, lampe, lusteri

U naš asortiman rasvjete došle su nove lampe koje zaslužuju dodatnu pažnju. Pitali smo Tinu Nymann, jednu od naših stručnjakinja za uređenje životnog prostora, da nam objasni šta nove lampe čini posebnim i gdje bi ih ona koristila u svom domu. "Rasvjeta je ključna za atmosferu u bilo kojem domu. Samim tim, odlučila sam da izdvojim dvije stolne i baterijsku lampu koje daju blagu, ali istovremeno prijatnu svjetlost vašem domu," započinje Tina i detaljno opisuje svaku od njih.

EDMUND staklena stolna lampa

Stolna lampa sa staklenim postoljem i sivim abažurom na mramornom poslužavniku


„Stolna lampa EDMUND ima postolje od dimljenog stakla i sivi pamučni abažur koji joj savršeno pristaje. Jednostavnost boje odgovara i samom dizajnu lampe. EDMUND ima eleganciju i jednostavnost koja je čini savršenom za dnevni boravak i kao funkcionalan i kao ukrasni dodatak. U slučaju da želite da unaprijedite izgled svoje spavaće sobe, postavite stolnu lampu na svoj noćni ormarić. To će odmah dodati hotelski osjećaj sobi,” kaže Tina.

Stolna lampa EDMUND je visoka 35 centimetara.

Pogledajte i istaknute dekorativne artikle novog asortimana.

Stolna lampa od bambusa JULIUS

Skandinavski stil stolne lampe sa postoljem od bambusa


Stolna lampa JULIUS ima postolje od bambusa i jednostavan, laneni abažur. Dizajn je jednostavan i skandinavski. JULIUS će dodati suptilno svjetlo, što ga čini savršenim za noćni ormarić”, kaže Tina.

Baterijska lampa HOLGER

Mala lampa na drvenoj polici


„Ove sezone takođe želim da istaknem našu novu baterijsku lampu HOLGER koja daje toplo i dekorativno svjetlo. Bežična lampa lako se postavlja u vaš dom te ističe udobnost vašeg doma. Iskoristite je na policama i stolovima ili je ponesite sa sobom”, ushićeno govori Tina.

Baterijska lampa od braon stakla


Baterijska lampa HOLGER visoka je 16 centimetara i dolazi sa nezamjenjivom LED ukrasnom sijalicom i 3xAAA baterijama.