Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Elegantna, svjetlo bež stolna lampa i retro stolna lampa

Istaknute lampe novog asortimana

Uz nedavno ažuriran asortiman rasvjete, naša menadžerka kategorije i stručnjakinja za dnevnu sobu i dekoracije, Tina Nymann, izdvaja svoja tri favorita u oblasti rasvjete. Komentariše šta je to što ih čini posebnim i koju vrijednost unose u enterijer i pomažu u kreiranju mirnog, opuštajućeg doma. 

MARKUS stolna lampa

Prvi od tri favorita je MARKUS stolna lampa. Sa svojim modernim, elegantnim izgledom i toplom bijelom bojom, ova lampa donosi blago, opuštajuće svjetlo u vaš dom. Ima mali, mesingani detalj na vrhu, što lampi daje ekskluzivniji izgled. MARKUS lampa je savršena za stoliće pored kauča u dnevnoj sobi, za noćni ormarić,  komodu na ulazu ili gdje god želite da dodate prelijepu lampu koja će obasjati prostor toplim svjetlom. 

KENT lampa na baterije

Tinin drugi favorit je KENT – baterijska lampa, a samim tim i bežična lampa. Slično MARKUSu, KENT je takođe elegantna lampa i dolazi u toploj, bijeloj boji. Umjesto mesinganog detalja na vrhu, ova lampa ima mesingano dugme.

Pored uključivanja ili isključivanja lampe, ovo dugme vam takođe omogućava da zatamnite KENT na nivo koji vam odgovara, kao i da podesite tajmer da se automatski isključi. Sa ovim karakteristikama, KENT je posebno odličan za malu lampu na vašem noćnom ormariću jer vam prigušeno svjetlo i tajmer omogućavaju da zaspite bez brige. Sa svojim funkcijama zatamnjivanja i tajmera, KENT je zgodna i lijepa bežična lampa na baterije koju možete ponijeti sa sobom bilo gdje.

VIGGO stolna lampa

Treći favorit je retro stolna lampa ekskluzivnog izgleda - VIGGO. VIGGO stolna lampa je kraft izgleda i prelijepe glazure u braon, sivim i crnim tonovima. Glazura je različita na svakoj lampi i samim tim je svaka lampa jedinstvena. Abažur je od 50% pamuka i 50% lana, što mu daje organski izgled. Koristite VIGGO kao predivan fokus komad u vašem domu i ponosno ga izložite kao omaž najpopularnijim trendovima i materijalima ranijih vremena.

Pronađite još inspiracije za svoj dom u našem blogu koji ističe favorite među novim korpama.

Saznajte više

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom