Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
TV klupa i stočlć sa crnim okvirom betonskog izgleda

Izdvajamo: DOKKEDAL kolekcija namještaja

Ako ste fan modernog, skandinavskog izgleda, naša DOKKEDAL kolekcija sigurno sadrži artikle koji će savršeno pristajati vašem domu. U ovom blogu ćemo prikazati nekoliko proizvoda iz te kolekcije koji su dobili visoke ocjene od strane naših kupaca.*

DOKKEDAL kolekcija se sastoji od čvrstog betonskog namještaja za vaš dom. Sva tri komada namještaja su moderni artikli sa crnim metalnim okvirima.

Moderan stolić za kafu 

Dnevna soba sa stolićem, plavim kaučem, foteljom, jastucima i dekom


DOKKEDAL stolić se sastoji od betonske ploče premazane melaminom. Ovaj industrijski stolić će vašem domu pružiti moderan i svjež izgled, a u isto vrijeme je i vrlo praktičan. Velika površina stola pruža dovoljno mjesta dekorativnim detaljima, šoljicama kafe i društvenim igrama.

Jedan od naših kupaca je stoliću dao ocjenu 5 na JYSK.hr i napisao: "Vrlo dobar stolić odlične veličine i širine. Vrlo lak za montiranje i održavanje."

DOKKEDAL TV polica

TV klupa sa ogledalom, tanjirom i časopisima


DOKKEDAL TV stalak je multifunkcionalan komad namještaja za vaš dom. Koristite ga za postavljanje svog TV-a ili kao niski konzolni stolić. Jednostavnost okvira u kombinaciji sa betonom čini ovaj stalak odličnim za svaki dom, bez zauzimanja previše prostora.

Na JYSK.nl kupac je ostavio recenziju od 5 zvjezdica:

"Super visina i širina. Izgleda čvrsto i lako ga je montirati. Modernog je izgleda i uklapa se u svaki dom. Cijena je takođe fantastična!"

Multifunkcionalni stolić

Dnevni boravak sa stolićem ispred police s knjigama


DOKKEDAL stolić je savršen za većinu domova. U manjim domovima, biće odličan izbor kao stolić za kafu, dok se u većim domovima može koristiti i na druge načine. Iskoristite ga kako biste prikazali svoje najdraže dekorativne artikle ili postavite lampu na njega kako biste osvijetlili prostoriju.

Minimalistički dizajn omogućuje lagano premeštanje ovog stolića po kući. Kupac na JYSK.fi ga je opisao sljedećim riječima: "Prekrasan, jednostavan i moderan stolić." 

 

* Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

 

Saznajte više

Pronađite pravu TV-komodu za vašu dnevnu sobu

Pronađite pravu TV-komodu za vašu dnevnu sobu

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija