Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Trpezarijske stolice u crnoj, sivoj, konjak i svjetlo plavoj boji sa nogama boje hrasta

JONSTRUP: Očaravajuća trpezarijska stolica

Unaprijedite svoje blagovaonsko iskustvo uz pomoć JONSTRUP trpezarijske stolice, klasičnog primjera stila i funkcionalnosti u jednoj pristupačnoj i svestranoj kombinaciji. Ova očaravajuća stolica u tzv. "školjka" tipu dolazi u više prekrasnih boja i tkanina – klasičnoj crnoj boji i boji konjaka kada se radi o umjetnoj koži, a zatim je tu i verzija od tekstila u opuštajućoj sivoj, pepeljasto svijetloplavoj i ugodnoj curry ili senf žutoj boji. Korištenjem JONSTRUP trpezarijske stolice možete jednostavno obnoviti i opremiti svoj dom i stvoriti trpezarijski prostor koji odražava vašu jedinstvenu ličnost i ukus.

Stolica u "školjka" tipu sa fokusom na udobnost i stil 

Uz oko za detalje, JONSTRUP je napravljena sa sjedištem koje podržava vaše tijelo, pružajući odličnu udobnost za nezaboravna druženja oko trpezarijskog stola. Noge, izrađene od čelika sa završnom obradom u boji hrasta, odišu daškom prirodne elegancije, dodajući toplinu i udobnost vašem domu. JONSTRUP trpezarijska stolica dolazi i kao barska stolica – visoka stolica koja je idealan komad namještaja za sjedenje uz visoke stolove, kuhinjske pultove i šankove.

Nabavite JONSTRUP u trpezarijskom setu

JONSTRUP trpezarijska stolica je dostupna i kao dio raznih trpezarijskih setova koji se sastoje od trpezarijskog stola i stolica. Kupovina trpezarijskog seta je pristupačno i jednostavno rješenje za kompletno i kohezivno postavljanje trpezarije u vašem domu, osiguravajući pri tome da vaša trpezarija bude dobro opremljena kako bi bila srce vašeg doma. Kupovina trepezarijskog seta takođe osigurava dobro koordiniran izraz koji poboljšava estetiku vašeg trpezarijskog prostora.

Ako ste zainteresovani za trpezarijske setove stolova i stolica, možete pogledati i naše trpezarijske setove koji uključuju i druge stolice, a ne samo JONSTRUP i tako dobiti još izvrsnih ponuda.

Uvijek izvrsna ponuda stolica za trpezariju

Osim svoje udobnosti, svestranosti i estetske privlačnosti, JONSTRUP trpezarijska stolica je popularna i zbog svoje pristupačnosti. Pošto je JONSTRUP stolica pristupačna u poređenju sa mnogim drugim opcijama trpezarijskih stolica, moži ćete bez mnogo napora preurediti svoju trpezariju. Imajući na umu da se izvrsno uklapa u različite stilove uređenja enterijera, JONSTRUP stolica će sigurno biti besprijekoran dodatak vašem domu. A bez obzira da li želite monokromatski aranžman ili razigranu kombinaciju različitih boja, ova svestrana stolica može pomoći kreirate trpezarijski prostor koji je baš po vašem ukusu.  

Osim popularnih pojedinačnih komada namještaja kao što je JONSTRUP trpezarijska stolica, naš asortiman uključuje i širok izbor popularnih serija namještaja za uređenje vašeg kompletnog doma. Pronađite inspiraciju za svoj dom u popularnim kolekcijama kao što su naše serije VANDSTED i RY ili pregledajte sve serije namještaja iz našeg asortimana. 

Saznajte više

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

U fokusu: Trpezarijska stolica od hrasta ARNBORG

U fokusu: Trpezarijska stolica od hrasta ARNBORG

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

7 savjeta za uređenje praznične trpeze