Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Okrugli stolić od metala i stakla i četvrtasti stolić za kafu

Koja je razlika: pomoćni stolić vs. stolić za kafu

Stolići za kafu i pomoćni stolići imaju estetsku i praktičnu ulogu u dizajnu vašeg enterijera. Oni imaju više uloga i mogu se koristiti u cijelom domu. Iako je teško golim okom razlikovati jedne od drugih, postoje male razlike.

Koja je razlika između pomoćnog stolića i stolića za kafu?

Pomoćni stolić i stolić za kafu se mogu koristiti u istu svrhu, ali postoji jednostavan način za njihovo razlikovanje. Stolići za kafu su veći i često niži, dok se pomoćni stolići najčešće postavljaju na kraj sofe na otprilike istoj visini kao i naslon za ruke. Stolić za kafu se često postavlja ispred kauča na istoj visini kao i sjedište kauča.

Može li se pomoćni stolić koristiti kao stolić za kafu?

Par odgovarajućih pomoćnih stolića odlična je alternativa tradicionalnom stoliću za kafu. Mogu se rasporediti tako da daju iluziju jednog stola, ali se takođe mogu rastaviti i koristiti odvojeno kada je potrebno. Ovo je odlična opcija za male prostore kojima su potrebni višenamenski komadi namještaja.

Okrugli stolići žute i roze boje


Tipično je da stolić za kafu bude malo niži, pa ako želite da jedete za svojim stolićem, bolje rešenje za vas bi mogao biti pomoćni stolić jer su obično viši od stolića za kafu.

Multifunncionalni pomoćni stolići i stolići za kafu 

Mali stolići su odlični za više funkcija. Mogu poslužiti kao noćni ormarići u vašoj spavaćoj sobi ili kao stolići za igru u dječjoj sobi. Pomoćni stolić je odlično mjesto za lampu u mračnom uglu sobe, izlaganje vaze sa cvijećem ili za mirišljavu svijeću.

Okrugli pomoćni stolić od stakla i okrugli drveni kafe stolići


Kada svoj dom ukrašavate malim stolićima, možete kombinovati i uskladiti različite boje, oblike i visine.

U JYSKu često imamo pomoćne i stoliće za kafu istog dizajna. Kombinujte i uskladite stoliće kako bi odgovarali vašem životnom prostoru i uređenju enterijera.

Pogledajte sve stoliće za kafu i pomoćne stoliće

Saznajte više

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?