Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 10. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Koliko kvalitetno spavate? Riješite test!

Koliko kvalitetno spavate? Riješite test!

Za kvalitetu naše svakodnevice neophodan je dobar san. Ako ste se ikad zapitali kako možete da poboljšate svoj san, evo rješenja. Uz pomoć novog Testa spavanja koji je razvio JYSK možete saznati koji je vaš rezultat na ljestvici od 0-100 (100 je najbolji mogući rezultat) i otkriti što možete preduzeti ako želite poboljšati svoj san.

Brojni faktori utiču na kvalitetu našeg sna i ne postoji univerzalni ni jedinstven savjet kako se pravilno naspavati. Moguće je na primjer da spavate premalo ili se često budite po noći. Također, možda se budite umorni kad se ujutro oglasi vaš alarm. Možda se budite s bolom u vratu ili neprijatnošću u nekom drugom dijelu tijela. Temperatura sobe, vašeg tijela, sve ukupno - također utiče na to kako ćete se osjećati kad se probudite. Svi ovi faktori utiču na kvalitetu vašeg života, pogotovo na vašu svakodnevicu, stoga je jako važno da svoj san razmotrite i shvatite ozbiljno.

Riješite kratki Test o spavanju ili posjetite vama najbliži JYSK, gdje će vas naše stručno osoblje rado i individualno savjetovati na licu mjesta o tome kako poboljšati kvalitetu vašeg sna.

U JYSKu se ponosimo titulom Stručnjaka za kvalitetu sna te proizvodima koji su tome namijenjeni. Mi znamo koji će madrac, jorgan ili jastuk idealno odgovarati vašim potrebama.

 

Saznajte više

Važnost sna za tinejdžere

Kako spavati bolje tokom toplih ljetnih noći

Problemi sa spavanjem nisu uvijek onakvi kakvim se čine

Kako odabrati pravi madrac ako imate bolove u leđima