Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31.5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Petrol plava posteljina na dnevnom krevetu ispred prozora

Luksuz u spavaćoj sobi

Svima nam je ponekad potrebna pauza od sivila svakodnevice. Rješenje može biti vrlo jednostavno, poput izmjene seta posteljine: Zamislite sebe u umirujućoj, otmjenoj hotelskoj sobi sa spuštenim roletnama i savršenim krevetom. Pred vama je punih 8 sati sna, a ujutro vas čeka ukusan doručak. Naša linija proizvoda SCANDINAVIAN SENSE izgleda luksuzno, ugodna je pod prstima i jednostavno je izbor je koji stvara dobar osjećaj.

Elegantna spavaća soba umirujućeg nordijskog izgleda i krevet sa posteljinom boje pijeska


Usporite i ušuškajte se

Blage nijanse i uzorci posteljine podstiču vas da se isključite iz užurbane svakodnevnice, opustite i uživate u trenutku.

Uz mekane SCANDINAVIAN SENSE posteljine, izrađene od mješavine 51% recikliranog poliesterskog vlakna i 49% pamučnog satena, spavat ćete ugodno i sa stilom. Svi setovi posteljine certificirane su prema Global Recycled Standardu (GRS)..

Žuta posteljina izrađena od 51% recikliranih poliesterskih vlakana i 49% pamučnog satena u spavaćoj sobi sa betonskim zidovima


Osjećaj ispravnog odabira

SCANDINAVIAN SENSE je naš održiviji izbor. Kada odaberete SCANDINAVIAN SENSE, odabrali ste proizvode visokog kvaliteta i prekrasnog dizajna, proizvedene sa poštovanjem prema prirodi i ljudima.

Reciklirani materijali igraju važnu ulogu u liniji SCANDINAVIAN SENSE. Inovativni procesi pretvaraju plastične flaše i ostake od proizvodnje pamuka u prediva za nove proizvode. Da bismo vam pružili najviši kvalitet, reciklirano predivo miješa se sa novim. Na taj način, materijali koji su mogli završiti kao otpad, dobijaju novi život, kako bi mogli biti od koristi vama i životnoj sredini.


Dizajn SCANDINAVIAN SENSE linije proizvoda inspirisan je skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Blage nijanse, suptilni uzorci i prirodni materijali odabrani sa pažnjom prema životnoj sredini, čine ovu liniju savršenom za stvaranje osjećaja mira i spokoja u vašem domu.

Gomila jastuka u posteljini boje petrola, pijeska i žutoj


Global Recycled Standard

Proizvodi sa oznakom Global Recycled Standard (GRS) provjereno sadrže reciklirane materijale prema ISO definiciji za reciklirano. Materijali koji se koriste za proizvode sa GRS oznakom, takođe se prate tokom čitavog procesa proizvodnje kako bi se osigurala usklađenost sa društvenim i ekološkim kriterijumima i hemijskim ograničenjima.

SCANDINAVIAN SENSE setovi posteljine nose oznaku GRS. Osim toga, svi SCANDINAVIAN SENSE tekstili za dom imaju certifikat STANDARD 100 by OEKO-TEX®, koji je vodeća svjetska oznaka za zdravstvenu sigurnost tekstilnih proizvoda.  

Kolekcija je dostupna online od 4. januara 2021. i u našim prodavnicama od 22. januara.

Pogledajte i SCANDINAVIAN SENSE liniju luksuznih peškira i prostirki za kupatilo.

Saznajte više

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti

Sofe za spavanje, sjedenje i odlaganje

Izbor i postavljanje zavjesa i rolo zavjesa

Kako odabrati pravu veličinu posteljine?