Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Proizvode naručite do 14.12.2023. kako biste ostvarili dostavu prije Nove godine. 

Prugasti jastuk, plavi jastuk, baterijska lampa, saksija za biljke, zelena podna vaza, pletena korpa i plava deka

Netaknuta priroda u fokusu nove Nordic Mood kolekcije

Ovosezonska kolekcija Nordic Mood nadahnuta je beskrajnim prostranstvima bijelog leda i snijega na Grenlandu - dubokim, plavim okeanom, smeđim tlom i različito oblikovanim stijenama. Izvorna, prava priroda, prije nego što su ljudi stupili na scenu.

"Intenzivno radimo sa prirodnim bojama, kao i sa prirodnim izgledom proizvoda od betona i pletenog bambusa", kaže Tina Nymann, menadžerka kategorije za kućanstvo u JYSKu.

Ovaj minimalistički izgled unosi smirenost i sklad u vaš enterijer. Sirove i tamne boje na predmetima poput saksije MANDRUP uravnotežene su elementima poput MINGUS lampe na baterije od bambusa.

Tekstil u prirodnim bojama

Tekstili, poput prekrivača VALMUE i jastuka HORNFIOL, tamnijih su boja kako bi vas podsjetili na dramatičnije elemente prirode. "Tekstil se može kombinovati i slagati sa gotovo svime", završava Tina.

Korpa od pruća sa plavim prekrivačem


Vodič: odaberite odgovarajuću vazu za cvijeće

O Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vešt tim nabave pažljivo bira artikle za najnoviju i trendi kolekciju proizvoda pod nazivom Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood dostupna je online i u svim JYSK prodavnicama od 13. jula 2021.

 

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana