Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Nordic Mood poziva na ljetno druženje

Nordic Mood poziva na ljetno druženje

Vedre boje, resice i šiblja glavni su elementi naše nove kolekcije Nordic Mood, koja je dostupna u našem webshopu i prodavnicama od kraja aprila.


Kolekciju karakterišu ženstvene i ljetne boje poput boje breskve, roze i žute boje. Inspirisane nebeskim nijansama, šarmatne LED lampice u obliku flaminga ili duge stvaraju opuštenu i prijatnu ljetnu atmosferu. 

 

Takođe se pobrinite da ovako osvijetlite svoju baštu da biste stvorili privlačan i prijatan prostor na otvorenom.

Osvježite svoj dnevni boravak bojama ljeta, uz pomoć novih uzoraka tekstila, svježih tonova a dodajte i obojeno staklo ili keramiku. Naš svijećnjak JOEL toplo će treperiti, a zdjela za voće MAX idealna je za posluživanje sezonskih specijaliteta. Zaokružite utisak pletenom korpicom s resama poput KRISA i vještačkom palmom RUBEN za egzotičniji izgled.

Svi proizvodi u kolekciji se prodaju u JYSK prodavnicama i na JYSK.ba od 30. aprila.

Predmeti u novoj kolekciji Nordic Mood prikazani su u posebnom prostoru u našim prodavnicama radi vaše inspiracije. Time se naglašava linija dizajna i način na koji se proizvodi međusobno nadopunjuju. 

ČINJENICE O NORDIC MOODU

Četiri puta godišnje naš vješti tim Range & Design pomno bira artikle za najnoviju i trendy kolekciju proizvoda po imenu Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood dostupna je ograničeno vrijeme u JYSKu.

 

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana