Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Ukrasni jastuci, deka, fenjeri i kućni dekor u rustikalnom i romantičnom dizajnu

Nova Nordic Mood kolekcija kombinuje romantično i rustikalno

Romantičan i rustikalan dodir igra glavnu ulogu u novoj kolekciji Nordic Mood, koja kasno ljeto dočekuje novim proizvodima inspirisanim prirodom.

Postoji nešto čarobno u zalasku sunca, u zagrljaju toplih boja i posljednjim zracima sunca dok uživate u trenutku. Isti osjećaj povezanosti sa prirodom srž je nove kolekcije Nordic Mood.

Ukrasni jastuci, deka, fenjeri i kućni dekor u rustikalnom i romantičnom dizajnu


Sa novom kolekcijom možete stvoriti romantiku, pomoću naših novih cvjetova PER. Oblikovani su od krutog papira u zagasitim bojama, odnosno narandžastoj, ljubičastoj i roze. Predstavljaju jednostavan i povoljan način da domu dodate malo nježnosti.


“PER je naš novi papirnati cvijet, za koji vidimo da će biti vrlo popularan. Ima nevjerovatan broj finih detalja i dolazi u narandžastoj, ljubičastoj i roze boji, tako da možete napraviti cijeli buket ili ga izložiti samostalno, ako preferirate jednostavan dekor. Stabljika izrađena od metala takođe se može savijati u razne oblike kako biste cvijet mogli da smjestite kako vam odgovara”, kaže Tina Nymann, Menadžerka kategorije u JYSKu.


Zagasite nijanse vidljive su i na novom ukrasnom jastuku BANKSIA, koji zajedno sa jednostavnim jastukom GULDBLOMME vašem domu može dati romantičan i topao osjećaj uz boje iz prirode.

Dekorativni jastuci na drvenoj klupi i korpa sa dekom


Udahnite život svom kauču, fotelji ili klupi uz pomoć višebojnog ukrasnog jastuka BANKSIA.

Unesite boje prirode i jeseni u svoj dom

Nova kolekcija Nordic Mood inspirisana je unošenjem osjećaja prirode u uređenje doma.

“Željeli smo da stvorimo kolekciju koja bi mogla očuvati osjećaj prirode i unijeti ga u dom, gdje ćemo opet provoditi većinu vremena čim zahladni napolju. Ovdje vidimo novu vazu TERJE izrađenu od prirodnih materijala, koja se savršeno uklapa sa novom visokom umjetnom biljkom TRISTAN“, kaže Tina Nymann.

Drveni fenjer i korpa od pruća sa umjetnom zelenom biljkom


Fenjer GUNNAR od tamnog drveta može se zajedno sa svijećom koristiti na otvorenom u toplim kasnim ljetnim večerima ili za stvaranje rustikalne romantike u dnevnoj sobi.


Stočić za kafu ćete lako ukrasiti zdjelom KNUT od morske trave ili drvenim poslužavnikom GERNER, koji možete kombinovati sa mirisnom svijećom JENS, kako biste ove jeseni unijeli prijatan i romantičan osjećaj u unutrašnjost vašeg doma.

Nova kolekcija je dostupna od 12. jula u JYSK prodavnicama i online na JYSK.ba.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Pronađite pravu TV-komodu za vašu dnevnu sobu

Pronađite pravu TV-komodu za vašu dnevnu sobu

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje