Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Klupa sa pravougaonim jastukom, štepanim prekrivačem ispred male vitrine i druge dekoracije

Nova Nordic Mood kolekcija nas vraća u prošlost

Rustikalne površine sa dozom antike i zagorjelih boja polazna su tačka nove JYSKove Nordic Mood kolekcije.

„U svojoj najnovijoj Nordic Mood kolekciji želimo da prigrlimo sve jedinstvene oblike i prekrasne boje prošlosti, i da im pružimo moderan štih kako bi se uklopili u današnji enterijer“, kaže Tina Nymann, menadžerka kategorije u JYSKu.

Uzmimo za primjer vazu SVERRE: oblik inspirisan drevnim vremenima, rustikalna površina i elegantna boja terakote mogu dati novi život vašem enterijeru.

Terakota vaza, tacna i svijećnjak

Posluživanje kafe ili večere je pravi užitak uz ASKE poslužavnik od rustikalnog kamena. Prekrasne zagorjele boje, možete ga koristiti i samo kao elegantnu, dekorativnu posudu na vašem stoliću za kafu.

Pogledajte jedinstvene, ručno rađene staklene čaše ANDERS u prekrasnim bojama i recite nam da vas ne podsjećaju na vesele 60-te. Mogu se složiti jedna u drugu i lako stanu u mašinu za suđe, tako da nema ništa jednostavnije od toga.

Mala vitrina sa ručno rađenim staklenim čašama i svijećnjak i tacna u pozadini

 
Upečatljiva jastučnica sa prugama KAPRIFOL lako se uklapa sa trenutnim trendi bojama, poput one na divnom prekrivaču VALMUE. Svojom predivnom žutom bojom, stavlja šlag na tortu u novoj Nordic Mood kolekciji.

Klupa sa pravouganim jastukom i prošivenim prekrivačem


Svi artikli iz kolekcije su dostupni za prodaju od 14. jula 2020 na JYSK.ba i izloženi su u našim prodavnicama najkasnije od 5. augusta 2020. 

O Nordic moodu

Četiri puta godišnje naš vješti tim za nabavku lično bira komade za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood. Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije će biti izloženi na posebnim mjestima u našim prodavnicama. Na ovaj način, moći ćete da pronađete inspiraciju i uočite kako se proizvodi međusobno nadopunjuju. 

 

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana