Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Spavaća soba sa bračnim krevetom

Preuredite spavaću sobu bez velikih ulaganja

Spavaća soba često završi kao ona prostorija u koju odlažemo važne papire i stvari koje ne pripadaju nigdje. Razne opcije odlaganja, poput kutija za ispod kreveta, plastičnih kutija i korpi, mogu vam omogućiti kreiranje dodatnog prostora, za koji ste mislili da ga nikada nećete imati, poput mjesta za dodatne peškire, deke, cipele... Kada je sve na svom mjestu, odmah se osjeća opuštena i umirujuća atmosfera, savršena za odmor. U ovom blogu saznajte kako najbolje preurediti spavaću sobu bez puno ulaganja.

Kutije za ispod kreveta

Krevet sa bež posteljinom i kutijama za ispod kreveta


Prostor ispod vašeg kreveta savršen je za kutije koje možete lako odložiti i izvući. Mogu vam koristiti za dodatne peškire, posteljinu, jastučnice - mogućnosti su beskrajne.

Savjet: Pazite da ne stavite previše stvari ispod kreveta, jer madracu ipak treba prostora da 'diše' kako bi vama ostao svjež i udoban tokom noći.

Organizujte svoj ormar


Mnogi svoju odjeću i obuću drže u ormaru u spavaćoj sobi. I vrlo vjerovatno puno više od toga ... Ko je otvorio vrata ormara i potražio slobodno mjesto za onu stvar koju trenutno ne koristi, ali još uvijek želi zadržati? Jednostavan način za organizovanu garderobu je dodavanje dodatnih rješenja za odlaganje. Kutije za spremanje i korpe pomoći će vam da održite urednost.


Neki ormari čak imaju i mogućnost dodavanja ladica za majice, džempere itd.

Savjet: Kada u ladici držite korpu za čarape, kaiševe ili druge sitnice, oni zauzimaju manje mjesta, a ostatak ladice možete koristiti za nešto drugo.

Unutrašnjost ormara sa policama i organizarorima za cipele


Organizatori cipela vrlo su praktični i pomažu vam da zaštitite cipele kako bi mogle duže da traju. Providne su pa lako možete pronaći cipele koje tražite. Cipele će vam izgledati očuvano duže vrijeme jer ćete ih na taj način zaštititi od prašine i od guranja kad vam zatreba nešto drugo iz ormara.

Multifunkcionalni namještaj za malu spavaću sobu 

Ne zaboravite na prednosti višenamjenskog namještaja. Tabure sa prostorom za odlaganje ili klupa sa prostorom za odlaganje na kraju kreveta praktičan je i idealan komad za spavaću sobu u kojoj želite da sve bude lijepo i uredno.

Savjet: Stavite korpe i zdjele za odlaganje unutar klupe kako biste održali stvari organizovanim.

Savjete za kupatilo pročitajte u blogu: Preuredite kupatilo bez puno ulaganja

Kako održavati svoju spavaću sobu lijepom i urednom? Podijelite sa nama svoje najbolje savjete u komentarima.

Saznajte više

Kako izabrati klupu za hodnik?

Kako izabrati klupu za hodnik?

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana