Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 6. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!RASPRODAJA - Uštedite do 65%!


Sada još bolje ponude baštenskog namještaja!Kliknite ovdje

Postavka sa kućnim nameštajem u prirodnim materijalima i toplim bojama

Toplina proljeća u vašem domu

Proljeće je tu, a dani su sve duži i topliji. Kako biste proslavili dolazak proljeća i vedrije dane koji su pred nama, stvorite lijepu atmosferu ukrašavajući svoj dom organskim oblicima, rustičnim prirodnim materijalima i toplim bojama koje karakterišu novu Nordic Mood kolekciju iz JYSKa. Kolekcija se temelji na JYSK trendu BELONGING koji vam omogućava da pozovete toplinu proljeća u svoj dom.

Sa temom koja ističe blage zemljane boje i prevladavanje prirodnih materijala u njihovom punom sjaju, kolekcija je odličan dodatak za vas da maksimalno iskoristite svoje proljetne dekoracije.


Svojim mirnim zemljanim bojama i organskim izgledom, MADS vaza zrači toplinom, udobnošću i estetikom povratka prirodi. Zbog svoje glazure, svaka vaza ima jedinstven uzorak i zato je odličan dodatak prirodnim materijalima. Koristite MADS vazu kao podlogu za bukete svježeg ili umjetnog cvijeća kako biste stvorili predivan središnji dio u svom domu koji odiše podmlađujućom, prizemnom atmosferom.


HUMLE štepana deka osnova je nove Nordic Mood kolekcije, kombinujući prirodne i rustične elemente za stvaranje toplog i udobnog komada. Njegovi cvjetni uzorci i nježne smeđe i plave boje čine ga savršenim za kolekciju koja u fokusu ima prirodne materijale.


Baterijska lampa KLEMENS napravljena je od bambusa i papira. Služi kao predivan ukrasni komad u vašem domu koji zrači mekanom, prijatnom svjetlošću uveče i noću. Uprkos svom suptilnom i skromnom izgledu, njeno mekano svjetlo moćan je dodatak vašem proljetnom dekoru.


Dekorišite svoj dom predivnim akcentnim komadima kako biste postigli koherentnu, prijatnu atmosferu. Saksija za cvijeće STEFAN izrađena je od morske trave, a u vašem će domu staviti prirodne materijale u centar pažnje kako bi istinski istakla ideju unošenja prirode unutra. Rustični materijali nove kolekcije Nordic Mood služe kao dopunski kontrast zemljanim bojama. Različiti komadi podižu i oplemenjuju vaš prostor, unoseći dušu i toplinu u atmosferu vašeg doma.


HORNFIOL ukrasni jastuk je predivan dodatak svakoj sofi. Izrađen od šenil tkanine, jastuk donosi udoban, taktilan element u vaš prostor, uz svoju vizuelnu smirenost i udobnost. Njegove nježne boje odlično nadopunjuju opštu temu proljetnog dekora i prirodnih materijala nove Nordic Mood kolekcije.

Uvijene sveće u belom svećnjaku
Svijeća BALDUR Ø3xV25cm 4 kom/p raz.
3,- KM/pak
8,50 /pak
UŠTEDA 65%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Svijećnjak LAURITS donosi organske oblike pomiješane sa mirnom bijelom bojom kako bi nadopunio tople, blage boje prirodnih materijala poput tvrdog drveta. Uvijena svijeća BALDUR prelijep je dodatak LAURITS svijećnjaku, jer njen poseban oblik i mirna boja upotpunjuju atmosferu u vašem domu.

Proizvodi su dostupni u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.ba.

Saznajte više

Kako na lakši način očistiti zavjese i roletne

Kako zavjese za zamračivanje mogu napraviti razliku u vašem domu

Dočekajte ljeto uz trendi boje

Izbor i postavljanje zavjesa i rolo zavjesa