Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Novi mali komadi namještaja u JYSKu

Trendi mali namještaj koji privlači poglede

Želite malo boje u svom domu? Ili ste u potrazi za neobičnim oblicima i zanimljivim kombinacijama koje će dodati 'ono nešto' svakoj prostoriji? Bilo da želite da osvježite trpezariju, dnevnu ili spavaću sobu, sigurni smo da ćete pronaći jedan ili više artikala koji će se uklopiti. Ove sezone, predstavljamo vam 11 novih komada malog namještaja koji će bez sumnje biti trendi dodatak vašem domu. 


Uređenje doma sa daškom neočekivanog

"Naš novi mali namještaj se ističe svojim posebnim dizajnom i bojama'', kaže Susanne Bank, koja je zadužena za nabavu. 

Novi artikli uključuju modernu klupu (TURN), tri dekorativne zidne police (GIMMICK, OVAL i FRAME IT), stolić (CUT OUT) i stoličicu WAVE, oboje u dvije različite boje, trpezarijsku stolicu (SPIDER), pametnu policu (UP SIDE DOWN), praktična kolica (MOVE IT), funkcionalno ogledalo (FACE ME), i rustikalnu policu (DIY). Svaki od ovih artikala će privući pažnju svojim zanimljivim bojama i oblicima i definitvno će unijeti život u vaš enterijer. 

“Željeli bismo da se naši novi mali komadi namještaja istaknu svojim zanimljivim dizajnom i privlačnim bojama. Oni nisu zamišljeni kao povezana kolekcija, već su to pojedinačni mali komadi namještaja koje naši kupci mogu da koriste kako bi dodali boje u svoj dom. Forme i nijanse moraju da zrače“, kaže Susanne Bank.

Dekorativni artikli sa više namjena 

Svi komadi namještaja su veoma drugačiji, ali imaju nešto zajedničko: raznovrsni su i mogu se koristiti na različite načine. MOVE IT kolica su savršena za kuhinju za odlaganje šerpi, tava ili povrća - ili za kupatilo gdje ih možete koristiti za odlaganje losiona i fena za kosu. DIY police mogu da stanu u vašu garažu i možete ih koristiti za odlaganje alata ili kantica farbe - ili za dječiju sobu gdje mogu služiti za igračke i knjige.

Ista vrsta fleksibilnosti odnosi se i na druge artikle - limit je samo vaša mašta...

11 novih komada malog namještaja je dostupno u našim prodavnicama. Koji od proizvoda je vaš favorit? 

 

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom