Ukrasni jastuci prelijepih boja i dizajna

Dekorni jastuci više nisu samo nešto što pripada dnevnoj sobi. Dekorne jastuke možete koristiti u bilo kojoj sobi svoga doma kako biste naglasili svoj lični stil. Izgled dnevnog boravka, spavaće sobe ili dječje sobe možete jednostavno osvježiti tako što ćete stare ukrasne jastuke zamijeniti novim jastucima uzbudljivih boja, dezena i oblika. Ukrasni jastuci se mogu i na vašem prostoru na otvorenom kako biste ga dodatno dekorirali, unijeli posebnu "hygge" atmosferu i učinili udobnijim. Stavite ukrasne jastuke na svoju baštensku garnituru i stvorite najljepši kutak za opuštanje na otvorenom.

U JYSKu ćete sigurno pronaći ukrasni jastuk koji odgovara vašem ukusu i vašim potrebama.

Novi život za stari namještaj

Kućni tekstil utječe na cijeli prostor i može definirati različite prostorije u vašem domu te stvoriti harmoniju ili dinamiku u vašem dekoru. Bilo da želite dodati boju, teksturu ili uzorak, ukrasni jastuci mogu transformirati izgled vašeg dnevnog boravka, spavaće sobe ili bilo kojeg drugog kutka u domu.

Zajedno sa lijepom dekom, dekorativni jastuci doprinose toplini i udobnosti i savršeni su za udahnuće novog života starom kauču ili fotelji. Ako koristite prekrivač za krevete u svojoj spavaćoj sobi, na njega možete postaviti ukrasne jastuke. Moderno je imati mnogo jastuka za dekoraciju na krevetu, a na taj način se u isto vrijeme i definiše stil glavne spavaće sobe. Ako želite stalnu promjenu dizajna i boja, povoljno možete kupiti više ukrasnih jastučnica i promijeniti izgled prema raspoloženju, stilu i drugim prostorijama u vašem stanu ili kući.