Dječji kreveti na sprat i kreveti sa ladicama

Kada je u pitanju uređenje spavaćih soba naše djece, često se fokusiramo na to da im omogućimo mnogo prostora za igru. Djeca trebaju mnogo prostora na podu, a soba naravno treba da bude jednostavna za usisavanje. Zato je odabir odgovarajućeg dječjeg kreveta tako važan.
Krevet na sprat ili krevet sa ladicama su neki od modela koje često tražimo. U manjim spavaćim sobama, kreveti na sprat su često dobro rješenje, jer ostavljaju dovoljno slobodnog prostora. 

Uz kevete na sprat u našem asortimanu dostupni su i kreveti sa ladicama u čije ladice možete pospremiti dječju posteljinu, jastuke ili igračke. Kreveti sa ladicama imaju minimalistički izgled i često ih možete kombinirati sa ormarima ili stalažama u istom dizajnu.
Krevete na sprat možete koristiti i kao pomoćne krevete ili ih smjestiti u vašu vikendicu. U JYSKu ćete pronaći modele kao što su porodični krevet na sprat koji ima dovoljno prostora za veliki madrac za dvoje na donjem spratu i madrac za jednu osobu na gornjem, te na tom krevetu mogu spavati do tri gosta.

U našem asortimanu možete pronaći i dječje madrace i dječje posteljine koji će upotpuniti i dodatno personalizirati dječju sobu.