Dječji kreveti na sprat i kreveti sa ladicama

Kada je u pitanju uređenje spavaćih soba naše djece, često se fokusiramo na to da im omogućimo mnogo prostora za igru. Djeca trebaju mnogo prostora na podu, a soba naravno treba da bude jednostavna za usisavanje. Zato je odabir odgovarajućeg kreveta za djecu tako važan.
Kreveti na sprat ili kreveti sa ladicama su neki od modela koje često tražimo. U manjim spavaćim sobama, kreveti na sprat su često dobro rješenje, jer ostavljaju dovoljno slobodnog prostora. 

Uz kevete na sprat u našem asortimanu dostupni su i kreveti sa ladicama u čije ladice možete pospremiti dječju posteljinu, jastuke ili igračke. Kreveti sa ladicama imaju minimalistički izgled i često ih možete kombinirati sa ormarima ili stalažama u istom dizajnu.
Krevete na sprat možete koristiti i kao pomoćne krevete ili ih smjestiti u vašu vikendicu. U JYSKu ćete pronaći modele kao što su porodični krevet na sprat koji ima dovoljno prostora za veliki madrac za dvoje na donjem spratu i madrac za jednu osobu na gornjem, te na tom krevetu mogu spavati do tri gosta.

U našem asortimanu možete pronaći i dječje madrace i dječje posteljine koji će upotpuniti i dodatno personalizirati dječju sobu.