Gimnastička prostirka iz JYSKa podiže aktivnosti na otvorenom na novu razinu

U JYSKu imamo širok izbor proizvoda dizajniranih da poboljšaju vaše iskustvo na otvorenom. Naša gimnastička prostirka za vašu baštu ili dvorište nije samo estetski zanimljiv dodatak vašem vanjskom prostoru, već je i fantastičan alat za dječju igre, ali i održavanje aktivnosti i dobre forme. Dizajnirana je da vam pruži udobnu i sigurnu površinu za vježbanje na otvorenom, što je idealan izbor i za djecu i odrasle.

Ova gimnastička podloga se može se koristiti za razne aktivnosti, od joge, pilatesa od treninga snage. Također je idealna za djecu koja se žele igrati i tumarati po vrtu bez rizika od povreda. Sa dimenzijama od 100 cm u širinu, 450 cm u dužinu i 15 cm u visinu, pruža dovoljno prostora za sve vrste aktivnosti.

0 proizvodi
  0 proizvodi

  Prednosti JYSKove gimnastičke podloge

  Naša podloga za treniranje je napravljena od izdržljivog PVC-a, što joj daje izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Unutrašnja konstrukcija sadrži 16000 stabilizirajućih niti, što joj daje izuzetnu stabilnost oblika i maksimalno opterećenje do 120 kg. Takođe uključuje električnu pumpu za jednostavno naduvavanje za samo jedan minut, kao i torbu za nošenje za praktičan transport i skladištenje. Ova podloga je sjajan dodatak svakom vrtu, terasi ili domu, i jednako je zabavna za djecu i odrasle. Također je lako spojiti je s drugim podlogama, što vam daje mogućnost stvaranja veće zone za vježbanje.

  Održavanje i očuvanje gimnastičkih podloga

  Naša gimnastička podloga napravljena je od PVC-a, što je čini otpornom na habanje i sve vremenske uvjete. Da biste održali podlogu čistom, samo je obrišite vlažnom krpom nakon upotrebe. Sa pravilnim održavanjem i njegom, ova podloga može trajati mnogo godina i pružiti vam mnogo sati vježbanja i igre na otvorenome.

  Bilo da želite poboljšati svoju fizičku formu, dodati malo zabave u baštu, ili stvoriti sigurno igralište za djecu, naša gimnastička podloga za baštu ili dvorište je savršen izbor za vas. Možete je vidjeti uživo posjetom vašoj lokalnoj JYSK prodavnici, ili je naručiti online uz brzu i jednostavnu dostavu.