Baštenski setovi izrađeni od metala i petana

Kada je u pitanju uređenje vašeg vanjskog prostora, naša kolekcija baštenskih setova od metala i petana nudi idealnu kombinaciju stila i funkcionalnosti. Ovi setovi, izrađeni od kombinacije kvalitetnih materijala poput aluminijuma i čelika, dizajnirani su da izdrže sve vremenske uslove i pruže vam udobnost tokom cijele godine.

Kada birate namještaj za svoju baštu, često je praktično odabrati cijeli set stolica i stola. Ovo ne samo da olakšava proces kupovine, već vam omogućava da se fokusirate na dodatno uređenje vašeg vanjskog prostora. Kupovina cijelog seta ostavlja više vremena za fokusiranje na dodatne detalje koji će vašem prostoru dati jedinstveni pečat.

Na primjer, možete razmisliti o dodavanju različitih dekoracija koje će vaš namještaj učiniti još privlačnijim i udobnijim. To može uključivati saksije za cvijeće koji će dodati boju i život vašem prostoru, ali i različite svjetiljke i druge dodatke za vanjski prostor koji će stvoriti prijatnu atmosferu. Sve ovo će vašem prostoru dati lični pečat i učiniti ga mjestom na kojem ćete uživati tokom cijele godine.

Odabir odgovarajućeg baštenskog seta

Pri odabiru baštenskog seta, nekoliko je ključnih faktora koje treba uzeti u obzir. Prvo, veličina vašeg prostora igra veliku ulogu. Naši setovi dolaze u različitim dimenzijama, što znači da možete pronaći savršen set, bilo da uređujete balkon, terasu ili prostranu baštu. Drugo, važno je razmisliti o stilu i da li preferirate moderni minimalizam ili možda klasični rustikalni izgled? Naša kolekcija baštenskog namještaja nudi različite stilove, omogućavajući vam da odaberete set koji će se savršeno uklopiti u vaš vanjski prostor.

Zatim, oblik baštenskog seta također može uticati na vaš izbor. Da li preferirate okrugli stol koji podstiče razgovor ili pravokutni stol koji je idealan za večere na otvorenom? Bez obzira na vaše preferencije, naša kolekcija nudi nešto za svakoga. Konačno, portabilnost je još jedan važan faktor. Tokom druženja na otvorenom, često se događa da vi i vaši gosti morate ustajati. Izbor stolica koje dolaze s našim setovima omogućava lako kretanje, što čini vaše druženje još ugodnijim.

Različite vrste baštenskih setova od metala i petana

U JYSKu pružamo širok spektar baštenskih setova, dizajniranih da zadovolje različite potrebe i ukuse. Naša ponuda obuhvata stolove različitih dimenzija, od manjih stolova promjera 110 cm, do većih stolova dimenzija 100x200 cm. Ova raznolikost veličina i oblika omogućava vam da odaberete stol koji najbolje odgovara veličini vašeg vanjskog prostora. 

Kada govorimo o materijalima, naši setovi kombinuju metal i petan. Metal je izuzetno izdržljiv materijal i otporan na sve vremenske uslove. Petan, s druge strane, je sintetički materijal koji izgleda kao prirodni ratan, ali je otporniji na vremenske uslove, što ga čini odličnim izborom za vanjski namještaj.

Naši setovi posjeduju Durasint® premaz za zaštitu od rđe, što dodatno povećava njihovu izdržljivost. Također, naši setovi sadrže nauljeno FSC™ tvrdo drvo, što znači da je drvo izvor iz održivih šuma, što je važno za očuvanje našeg okoliša. Uz to, neki od naših setova uključuju stolice koje se mogu složiti jedna na drugu, što olakšava skladištenje kada nisu u upotrebi. 

Baštenskog setovi koji jamče dugotrajnost

Naši setovi, izrađeni od izdržljivih materijala, garantuju dugotrajnost, dok njihov savremeni dizajn dodaje sofisticiranost vašem vanjskom prostoru. Jedna od ključnih prednosti naših baštenskih setova od metala i petana je njihova lakoća održavanja. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima i premazima, naši setovi su otporni na sve vremenske uslove i lako se čiste. U JYSKu također nudimo i različite pokrivače za baštenski namještaj, što vam omogućava da vaše setove ostavite na otvorenom bez brige o njihovoj zaštiti. Ovi pokrivači su dizajnirani da štite vaš namještaj od kiše i vlage i produže njegov vijek trajanja.

Bez obzira da li tražite set za intimne večere na otvorenom ili za velike porodične okupljanja, naša kolekcija baštenskih setova od metala i petana nudi nešto za svakoga. Svi naši setovi se mogu brzo i lako dostaviti na vašu kućnu adresu, ali ih možete pogledati i u vama najbližoj prodavnici. Uz pravi izbor, vaš vanjski prostor može postati vaše omiljeno mjesto za opuštanje i druženje.