Baštenski stolovi za svačiji ukus

Baštenski stolovi uz baštenske stolice su neizostavan i najbitniji dio svakog dobro uređenog eksterijera. Tokom ljeta, selimo se na otvoreno i svoju baštu, terasu ili balkon koristimo kao dodatni "dnevni boravak".

Ima li išta bolje od sjedenja i večere vani dok uživate u toploj ljetnoj noći? Kad se porodica okupi za večeru na otvorenom, centar baštenskog namještaja je baštenski stol. U našem asortimanu imamo široku paletu baštenskih stolova različitih veličina, boja i dizajna i izrađenih od raznih materijala. U ponudi imamo i okrugle i pravougaone stolove, te ćete sigurno naći jedan koji odgovara vašoj vanjskoj terasi.

Naši kvalitetni baštenski stolovi su napravljeni od raznih materijala, uključujući puno drvo, sintetičko drvo, metal, staklo i plastiku.

53 proizvodi
  53 proizvodi

  Baštenski stolovi od različitih materijala

  Prilikom odabira materijala svog baštenskog stola razmislite da li želite stol koji ne zahtijeva održavanje, kao što je plastika, umjetno drvo ili želite klasični drveni baštenski namještaj koji ipak zahtijeva i malo brige i održavanja. Stol od čelika i drveta popularan je kao trpezarijski stol u zatvorenom prostoru, ali je dostupan i kao prekrasan baštenski stol.

  Ako slijedite JYSKove jednostavne savjete za njegu drvenog baštenskog namještaja već od samog starta, budite sigurni da će vaš drveni baštenski namještaj ostati lijep dugi niz godina.

  Baštenske stolice su važan faktor pri odabiru baštenskog stola

  Pri kupovini baštenskog ili bistro stola, važno je da izaberete onaj koji će najbolje odgovarati vašim baštenskim stolicama u pogledu visine, širine i izgleda. Ako želite kupiti i nove baštenske ili lounge stolice, u svom asortimanu imamo širok izbor istih. Možete se takođe odlučiti i da kupite set baštenskog namještaja, u koji su uključene i stolice i stol. Ili prelijepu, udobnu i praktičnu baštensku garnituru za vašu terasu.

  Iskoristite prostor

  Ako nemate veliku terasu ili balkon, budite svjesni prostora koji vam je na raspolaganju i koristite ga pametno. Povoljno možete izabrati stol za terasu koji se može podesiti po visini tako da se može koristiti i kao trpezarijski i kao lounge stol.

  U JYSKu prodajemo i baštenske stolove koji se mogu rasklopiti i prilagoditi broju kvadratnih metara - na primjer na balkonu. Ako je vaš vanjski prostor manji balkon, onda sklopivi balkonski stol može biti savršeno rješenje za vas. 

  Ako umjesto toga tražite praktičan i funkcionalan baštenski stol koji ćete ponijeti sa sobom na kampovanje, vrijedi razmisliti o stolu koji se može sklopiti ili o manjem stolu koji se može proširiti za više gostiju. Uz njega možete povoljno odabrati i sklopive baštenske stolice, tako da optimizirate prostor.