Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Fotelja, stolić i ogledalo skandinavskog dizajna

Nova Nordic Mood kolekcija kombinuje šareno i spokojno

U novoj Nordic Mood kolekciji fokus je na kombinovanju šarenog malog namještaja sa mirnim bojama, koji zajedno stvaraju zanimljivu skandinavsku estetiku.

Stolići, stalak, ormarić i držač časopisa izloženi zajedno

 
„Sa ovom Nordic Mood kolekcijom fokusirali smo se na dodavanje šarenih elemenata u dom. Verujem da su šareni komadi sve popularniji u uređenju enterijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se da isprobamo nove stvari – a mali namještaj je jednostavan način da svom domu dodamo malo boje. Istovremeno, radili smo sa neutralnim tonovima poput bijele i bež, u kontrastu sa nekoliko detalja u crnoj boji, kako bismo održali mirnu skandinavsku estetiku,” kaže Rikke Høst, Menadžerka kategorije u JYSKu.

MALLING zidni ormarić u novoj trendi boji

Svijetlo plavi zidni ormarić i ogledalo crnog okvira

 
Ove sezone predstavljamo naš omiljeni MALLING ormarić u novoj, ljetnoj, plavoj nijansi. Mali zidni ormarić je popularan komad namještaja - znamo i zašto! Koristite ga da biste istakli svoje male ukrasne predmete, poput kamenčića sa plaže ili figurica koje su izradila vaša djeca. MALLING takođe izgleda sjajno u kombinaciji sa kozmetičkim proizvodima i nakitom.

Moderan pomoćni stolić ARCH

Pomoćni stočić ARCH je veoma trendi. Okrugli oblici, vidljiva struktura hrasta i tamno bordo boja čine ARCH veoma privlačnim. Boja se dobro slaže i sa nježnim pastelnim nijansama, ali i sa življim bojama, zbog čega ga je lako uklopiti u različite enterijere.

Bordo pomoćni stolić skulpturalnog oblika

Manji multifunkcionalni namještaj

U ovoj kolekciji takođe predstavljamo manje komade namještaja koji su odlični za jednostavno unapređenje vašeg doma. Predmeti su multifunkcionalni i mogu se kombinovati sa postojećim namještajem za osvježenje i novi izgled.

Pomoćni stolić HALBY takođe je vrlo trendi ove sezone zbog svog okruglog oblika. Neutralna boja lakše će se uklopiti u vaš décor i može se koristiti u raznim prostorijama. Koristite ga uz fotelju, kauč ili u predsoblju, spavaćoj ili dnevnoj sobi – mogućnosti su beskrajne.

Okrugli pomoćni stolić svijetlo bež boje i okruglo ratan ogledalo


Isto važi i za stalak za cvijeće STAND IN. Koristite ga za cvijeće, zelene biljke ili za osvjetljavanje tamnog kutka stolnom lampom.

Dva stalka za saksije i zlatni držač magazina na zidu


Držač časopisa MAGSTRUP u zlatnoj boji predivno je dekorativno rješenje. Koristite ga za časopise u dnevnoj i spavaćoj sobi ili za izlaganje omiljenih knjiga za recepte u kuhinji. MAGSTRUP je odličan dizajnerski komad koji dekorativno ističe zid.

Dekorativno rješenje za odlaganje u kuhinji 

Unaprijedite svoju kuhinju jedinstvenim malim namještajem. Kolica JUKKERUP savršena su za dekorativno odlaganje u kuhinji. Stilizujte ih začinskim biljem, uljima i začinima i dajte svojoj kuhinji lični pečat.

Keramičke šoljice "kraft" izgleda su trenutno jako popularne, a kombinovanjem i usklađivanjem različitih dizajna dobijate vrlo ličnu i jedinstvenu postavku stola. Nova zidna polica TOLNE omogućava vam izlaganje vaših omiljenih šoljica. Poigrajte se bojama i dizajnom i na lak način dodajte lični pečat kuhinji.


I JUKKERUP i TOLNE se mogu koristiti i u drugim prostorijama. Postavite JUKKERUP kolica u dnevni boravak kao moderan barski stol ili ga koristite kao pokretni pomoćni stolić. TOLNE polica od bambusa takođe je odlična za izlaganje ukrasnih predmeta, parfema, šminke ili kutija za nakit.

Nova kolekcija Nordic Mood dostupna je u JYSK prodavnicama i u webshopu od 27. jula.

Saznajte više

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana