Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Do 26. marta dostava online narudžbi u vrijednosti od 350 KM ili više je BESPLATNA!

ELBAIT novogodišnja dekoracija pored prozora

Neobične novogodišnje dekoracije i ukrasi

Zimski i novogodišnji praznici su ušuškani period godine koji provodimo u društvu porodice i prijatelja, umotani u svoju omiljenu mekanu deku i uz šolju toplog kakaa ili kuhanog vina. Postoji više tradicionalnih načina za uživanje u 'najljepšem periodu godine' i ukrašavanju doma lampicama i ukrasima.  

Ali ponekad praznici zahtijevaju i određene novine. Ovo je period kada se takođe treba zabavljati i slaviti. Dopustite sebi da dočekate Novu godinu uz slatke i zabavne dekoracije koje će malo osvježiti vaš enterijer. Neke namjerno drugačije i zabavne dekoracije, i neke koje nisu za svačiji ukus. Iznenadite svoje ukućane sa ponekim zanimljivim ukrasom na jelci. Pored standardnih kugli i zvjezdica, dodajte i po koji šarmantan ukras koji mami osmijeh na lice. Ljubiteljima automobila će se sigurno svidjeti OLIVIN novogodišnji ukras sa jelkom i sjajnim, crvenim retro autom.


Pronađite još ideja za uređenje doma u novoj Nordic Mood kolekciji

U velikom broju dječijih soba možemo naći motiv duge na lampama, posteljinama, jastučićima... Ali zašto stati tu? Djevojčicama će se sigurno svidjeti MYSING ukras sa novogodišnjim papagajem i dugom. 


Slatki praznični prizori

Pored ukrasa na jelci, duh praznika u svoj dom možete dodati i nekim drugačijim dekoracijama. ELBAIT dekoracija sa vilenjacima koji plešu oko jelke je jedan od naših favorita ove sezone. Ovo je vjerovatno jedna od onih stvari koje će se djeca zauvijek sjećati, uz asocijaciju na slatko iščekivanje Nove godine. 

Novogodišnji ukras na baterije koji prikazuje scenu djece vani u snijegu oko jelke koja se vrti


Sličan primer je i GALDER dekoracija koja predstavlja sladak pejzaž djece koja se kližu na malom jezercetu ispred prodavnice slatkiša. Postavite je na noćni ormarić i uživajte u pogledu na toplu svjetlost koja dolazi iz prozora - šta bi prizvalo ljepše snove?  

Pejzaž djece koja se kližu na jezercetu pored prodavnice sa slatkišima

 


Voljeli bismo da čujemo više o vašim netradicionalnim novogodišnjim dekoracijama. Pišite nam u komentarima!

Saznajte više

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Favoriti među zavjesama

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.