Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Povoljni novogodišnji pokloni

Novogodišnji pokloni za svačiji džep

Tajni Deda Mraz, ili Secret Santa, zabavna je igra razmjene poklona unutar kruga porodice, grupe prijatelja ili kolega sa posla. Ideja je jednostavna – imena svih učesnika stavljaju se ‘u šešir’, a potom svako od njih izvlači jedan papirić i postaje Deda Mraz na tajnom zadatku darivanja osobe koju je izvukao. Umotani pokloni dobijaju samo ime osobe za koju je poklon, a kad stigne vrijeme uručenja poklona, uz veselje koje donosi dobijeni poklon, sliedi i zabava pogađanja ko je tajni Deda Mraz.

U igri Secret Santa uobičajeno je odrediti maksimalan iznos koji svaka osoba može potrošiti za kupovinu poklona, a nezavisno o tome odlučite li tokom praznika organizovati ovaj zabavan krug darivanja ili ne, zasigurno će vam dobro doći ove ideje za novogodišnje poklone koji će se uklopiti u određeni budžet.

Mali znakovi pažnje – novogodišnji pokloni za budžet do 15 KM

Novogodišnji poklon za dragu osobu ne mora biti velika investicija. Mali znakovi pažnje koji će uljepšati hladne zimske večeri kao što su stakleni svijećnjaci u boji ili termo šolja, odlična su ideja. U mali budžet uklopit će se i lijepa šolja za kafu ili novogodišnji vilenjak. Ili možda kutija za čaj koju možete ispuniti lijepim kesicama čaja?

Dekoracije u trendu – pokloni od 20 do 50 KM

Znate da osoba kojoj kupujete poklon prati novitete u uređenju enterijera? U tom slučaju za poklon izaberite neku od trendi dekoracija koja će se lako uklopiti u različite stilove uređenja. Trenutno su vrlo popularne cementne statue kao što je LAUE, fenjeri većih dimenzija ili dekoracije koje istovremeno mogu poslužiti za različite namjene - VALDEMAR tako može biti postolje za svijeće, poslužavnik ili neobičan stalak za nakit.
 

Da drage uspomene uvijek budu tu – kreativni pokloni

Kako bi ovaj tip poklona zasijao punim sjajem potrebno je uložiti i malo vremena. Pronađite savršen okvir ili stalak, a potom izaberite najdraže fotografije i sitnice koje vas vežu za osobu za koju spremate poklon i na taj način ga oplemenite. Pustite mašti na volju i potrudite da personalizujete poklom - sigurni smo da će uz odabrane uspomene sam okvir ili stalak koji ste odabrali nakon otvaranja poklona pasti u drugi plan.
 

Zid sa puno okvira za slike


Još uvijek vam nedostaje ideja? Predlažemo da dodatnu inspiraciju potražite na našoj stranici. :)

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom