Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Baštenski stol sa klupom od metala i drveta sa svake strane i solarnom lampom

Povežite se sa prirodom

Za mnoge od nas priroda je utočište i mjesto gdje idemo da napunimo baterije. Kada niste u mogućnosti da odete do rijeke ili u šumu, osjećat ćete se kao da nešto nedostaje, ali mi imamo rješenje za to. Neka priroda dođe vama. Dajte svojoj terasi dašak nečega divljeg i neukroćenog, nečega što vas podsjeća na spektakularna planinarenja i divne piknike.

Baštenski sto s kolačićima, tortom i šoljicama


Novi baštenski set u JYSKu, DAGSVAD, oponaša minimalistički i jednostavan set stolova i klupa koji možete pronaći u šumi ili na plaži. Takođe je savršeno prikladan za vašu terasu.

Drvena baštenska klupa sa dekom i jastukom


Klupe možete lako pomjerati, a možete i leći na njih ako želite malo da se sunčate. DAGSVAD set će biti dostupan u JYSKu od 1. aprila.

Život na otvorenom sa inspiracijom iz prirode

Sive baštenske saksije za cvijeće na terasi


Neki se ljudi zapravo nikada ne osjećaju sami oko biljaka. Drugima biljke ističu osjećaj samoće. Bez obzira na sve, biljke su stalni podsjetnik na prirodu. Žardinjere sa biljkama ili cvijećem mogu biti uređene i funkcionisati kao pregrade za prostor kada ih koristite za odvajanje različitih zona na terasi.

Ležaljka od ratana sa umjetnim krznom i jastukom


Zavalite se u udobnu ležaljku poput VALLESTRUPa okruglog oblika i prirodnog izgleda - i prekrijte je čupavim detaljima za još slađi i udobniji izgled.

 

Povezanost sa prirodom očita je i na JUNGLEDAL stoliću od ratana koji oponaša njihanje trske na vetru. Lagan i vizuelno i fizički, jednostavno ga možete pomjerati gdje god vam odgovara.
 

Saznajte više

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti

Viseća stolica: Zvijezda vaše bašte

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru