Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Moguće je duže vrijeme dostave.

Maslinasto zelena trpezarijska stolica, bež trpezarijska stolica i stolica boje breskve

Raznobojne trpezarijske stolice za moderan dom

Srce svakog doma je prostor gdje provodimo većinu vremena zajedno – a trpezarija je važan dio toga. Od brzog doručka i lagane večere u našem užurbanom svakodnevnom životu, do zajedničkih obroka i druženja sa prijateljima i porodicom, trpezarija je mjesto gdje se odvijaju neki od naših najdragocjenijih zajedničkih trenutaka u životu. To takođe znači da je pravilno postavljanje trpezarije – za potrebe i preferencije vas i vaše porodice – još važnije.

Pomiješajte nekoliko boja raznovrsne trpezarijske stolice i imate jednu od najboljih opcija da poboljšate i obnovite svoju trpezariju. Kao važan dio udobnosti i ukupne estetike vašeg trpezarijskog prostora, trpezarijska stolica je ključna u oblikovanju atmosfere i ambijenta vašeg doma.

Istaknite svoju ličnost raznobojnim stolicama

Ove raznobojne trpezarijske stolice sa svojim minimalističkim oblikom unose dašak minimalističke elegancije i razigranosti u vaš dom. Njihov blag izgled i ergonomski dizajn čine vaš prostor za ručavanje prijatnim prostorom za provođenje vremena, dok njihova suptilna, ali upadljiva raznolikost boja dodaje malo ličnosti vašem dekoru. Bez obzira da li vas privlači spokojna smirenost pastelnih nijansi ili nježna toplina zemljanih tonova, ove stolice nude širok spektar izbora da prikažete svoj stil i učinite vaš trpezarijski prostor zaista vašim.

BISTRUP trpezarijska stolica

Pepeljasto roze, breskva, boja kajsije - postoji više termina koji se odnose na ovu nijansu nježne ružičaste boje. Bez obzira na to koji biste termin upotrijebili, BISTRUP trpezarijska stolica u ovoj boji će sigurno unijeti malo radosti i otkačenosti u vašu trpezariju. 

Koralne trpezarijske stolice oko okruglog trpezarijskog stola
Trpezarijska stolica BISTRUP pepeljasta breskva
80,- KM/kom
109,- /kom
UŠTEDA 27%
Samo online
Koralne trpezarijske stolice oko trpezarijskog stola u kuhinji
Trpezarijska stolica BISTRUP pepeljasta breskva
80,- KM/kom
109,- /kom
UŠTEDA 27%
Samo online

Tamnoplave stolice mekanog, organskog oblika

BISTRUP trpezarijska stolica tamno plave boje i EJSTRUP trpezarijska stolica jarko plave boje savršeno prikazuju kako se tamnije nijanse plave lijepo uklapaju u različite domove. Obje stolice donose predivne, živahne nijanse plave koje se odlično uklapaju u blage, svijetle enterijere. Stolice su takođe odličan dodatak živahnim domovima koji koriste upečatljive boje kao pravilo, a ne kao izuzetak. 

Tamno plave trpezarijske stolice od baršuna i crni mramorni stol
Trpezarijska stolica BISTRUP baršun tamno plava/crna
80,- KM/kom
109,- /kom
UŠTEDA 27%
Samo online
Kobalt plave trpezarijske stolice i beli okrugli trpezarijski sto

Ostanite prizemljeni uz maslinasto zelenu

Kada su u pitanju šarene stolice, postoje oni koji preferiraju jarke i živahne nijanse, a ima i onih koje više vole mirnije i prigušenije. Maslinasto zelena je dugo bila percipirana kao zrela i sofisticirana nijansa tamnozelene. Takve nijanse su savršene za dodavanje boje vašem domu bez ugrožavanja vašeg stila enterijera, ako više volite prostor kojim dominiraju bijela, crna ili nijanse sive.

Maslinasto zelene stolice i drveni stol u trpezariji
Trpezarijska stolica BISTRUP maslinasta/hrast
80,- KM/kom
109,- /kom
UŠTEDA 27%
Maslinasto zelene stolice i drveni stol u trpezariji
Trpezarijska stolica BISTRUP maslinasta/hrast
80,- KM/kom
109,- /kom
UŠTEDA 27%

Svijetle i žive nijanse bež i boje pijeska

Čini se da su bež nijanse vječno popularne - i to sa dobrim razlogom. Trpezarijske stolice u svijetlim bež ili pješčanim bojama su oslonac mnogih domova jer dopunjuju širok spektar stilova enterijera bez da su previše dramatične ili upadljive. Ako tražite trpezarijsku stolicu koja savršeno odgovara vašem domu, trpezarijske stolice BISTRUP i EJSTRUP u bež boji i boji pijeska mogu biti pravi izbor za vas.

Tamno bež trpezarijske stolice i drveni stol
Trpezarijska stolica BISTRUP boja pijeska/hrast
80,- KM/kom
109,- /kom
UŠTEDA 27%
Svijetlo bež trpezarijske stolice i okrugli beli stol
Trpezarijska stolica EJSTRUP bež tkanina/čelik
80,- KM/kom
109,- /kom
UŠTEDA 27%

Kada su u pitanju raznobojne trpezarijske stolice, BISTRUP i EJSTRUP su odličan izbor za oživljavanje vaše trpezarije kroz unošenje boja, kao i unošenje radosti u vaš dom. Za još raznobojnih stolica, pogledajte JONSTRUP trpezarijsku stolicu koja takođe dolazi u više različitih boja.

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

JONSTRUP: Očaravajuća trpezarijska stolica

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?

Nova Nordic Mood kolekcija kombinuje šareno i spokojno