Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Trpezarijska stolica od hrastovine sa prljavo bijelim sjedištem od punog hrasta

U fokusu: Trpezarijska stolica od hrasta ARNBORG

Uživajte u udobnosti trpezarijske stolice od hrastovine ARNBORG, koja slavi minimalističke skandinavske principe dizajna i prirodnu hrastovinu. Stolica od hrasta se neprimjetno integrira u trpezariju vašeg doma, donoseći minimalizam, udobnost i stil. Zahvaljujući svom toplom izrazu i taktilnom luksuzu, uzdiže vaš trpezarijski prostor u prijatno utočište udobnosti i opuštanja – savršeno za bilo koju vrstu okupljanja sa porodicom i prijateljima. Trpezarijska stolica ARNBORG je takođe dostupna u potpuno crnoj verziji ako više volite da svoj dom dekorišete u dekadentnijim, tamnijim bojama. 

Kada kombinirate prirodnu hrastovinu sa skandinavskim dizajnom 

ARNBORG stolica od hrastovine je odličan primjer onoga što se događa kada kombinirate hrast, prirodni materijal, sa skandinavskim principima dizajna inspiriranim nasljeđem desetljeća izrade i dizajna namještaja. Trpezarijska stolica je pravi statement komad svojim čistim linijama i naglaskom na minimalizmu. Njene organske obline i čiste linije, u kombinaciji sa mekim i udobnim sjedištem u svijetloj ali mirnoj bijeloj boji, čine trpezarijsku stolicu ARNBORG savršenom za svaki moderan dom. 

Nabavite svoje ARNBORG stolice kao dio trpezarijskog seta

Prednost trpezarijske stolice od hrastovine ARNBORG, kao što je to slučaj sa širokim izborom naših trpezarijskih stolica, je to da je stolica dostupna ne samo kao samostalna stolica, već i kao dio trpezarijskog seta koji uključuje trpezarijski stol i trpezarijske stolice. To znači da ako uz nove stolice tražite i trpezarijski stol, ovi trpezarijski setovi su odlična ponuda koja vašu kupovinu čini još povoljnijom. Kako biste vidjeli sve opcije, pogledajte sve naše trpezarijske setove

ARNBORG i GRIBSKOV: Trepzarijski stol i stolice od hrasta 

Posebno su popularni naši trpezarijski setovi koji uključuju stolicu ARNBORG i trpezarijski stol GRIBSKOV, koji je napravljen od masivnog hrasta i visokokvalitetnog hrastovog furnira – oni predstavljaju ono najbolje od prirodnog hrasta. 

Koristite ARNBORG stolicu od hrasta u svojoj radnoj sobi ili home officeu 

Osim kao trpezarijska stolica, ARNBORG služi i kao odlična kancelarijska stolica. Postavite je za svoj radni stol i radite udobno dok uživate u njezinoj mirnoj estetici. Stolica od hrasta pruža vam najbolje okruženje za fokusiranje dok radite svoj posao. 

Podignite udobnost svog doma uz prirodno drvo 

Ukrašavanje naših domova estetikom prirodnog drva bezvremenski je trend. Prirodno drvo dodaje toplinu i udobnost domu, pružajući estetski ugodan ambijent koji je savršen za opuštanje nakon užurbane svakodnevice. Namještaj i dekoracije od prirodnog drveta nisu samo oku ugodni – takođe služe za um i dušu.

Odabir dodataka i dekora uz vaš namještaj od hrasta 

Kada je u pitanju uređenje doma opremljenog hrastovim namještajem, idealno je odabrati dodatke i dekoracije u oblicima i bojama koji se neprimjetno uklapaju sa prekrasnim uzorcima prirodnog drveta. Uz to, idealno pristaju i mirne, neutralne boje kao što su topla bijela, nijanse bež, prašnjavo zelena, puderasta ruža i slične prigušene, suptilne boje. Dekoriranje hrasta privlačnim ukrasima u živim bojama može lako zasjeniti hrast – ali to bi takođe mogla biti vaša lična stilska odluka. Trebate, kao i uvijek, urediti svoj dom na način koji vama najviše odgovara.

Saznajte više

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Raznobojne trpezarijske stolice za moderan dom

Raznobojne trpezarijske stolice za moderan dom