Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Novogodišnje dekoracije i novogodišnji patuljci

Ukrasite svoj dom tradicionalnim prazničnim bojama

Sa brojnim svjetlima, prazničnom muzikom i puno porodičnih tradicija, novogodišnji period je jedno od najčarobnijih doba godine. Čim nam dođe decembar, praznična atmosfera je svuda - kod kuće, na ulici, na poslu i u svim prodavnicama. Ako ste jedan od onih koji se izrazito vesele zimskim praznicima, vjerovatno ne možete dočekati decembar počnete sa ukrašavanjem.

Mirisna svijeća sa prazničnim motivom

Klasična crvena - sa malim preokretom

U našoj novogodišnjoj kolekciji za 2021. naglasili smo prijatnu i skandinavsku atmosferu koja je klasičnog, a istovremeno i modernog stila, ali sa crvenom bojom. Posebno smo uzbuđeni zbog našeg prazničnog seta HORNBLENDE koji uključuje zdjele i šolje sa slatkim prazničnim printom.

Šolja sa prazničnim motivom

 
Idealan je za one prijatne trenutke sa porodicom i prijateljima gdje se okupite na šoljici vruće čokolada ili sa slatkim božićnim i novogodišnjim kolačima.

Tradicionalni novogodišnji ukrasi za prijatan osjećaj

U JYSKu volimo novogodišnje figure djeda mrazova i patuljaka, a oni se savršeno uklapaju u klasični, crveni praznični dekor. Naši djeda mrazovi, patuljci i GYLVE novogodišnji miš odma će dodati tu prazničnu čaroliju vašem domu.

Plišani miš u prazničnom odijelu sjedi na drvenoj polici


Neka postane porodična tradicija da sa svojom djecom postavite patuljke po kući i smislite im imena. Možda će ih praznični duh natjerati da ožive tokom noći..

Patuljak u crvenoj i sivoj. I par patuljaka na polici i tri mala patuljka na jelki


Postavite SKINFAXE svećnjak ili HARMOND fenjer u kuhinju, dnevnu sobu ili na praznični stol kako biste unijeli malo svjetlosti u duge decembarske noći.

Crveni novogodišnji fenjer i svijećnjaci sa prazničnim motivima

Nema praznika bez poklona

Jedna od najvećih radosti praznika je razmaziti ljude koje volite poklonima. Nebitno da li je veći ili manji poklon, ako je lijepo upakovan uvijek će donijeti radost.

Lijepo umotani pokloni sa bordo mašnom


Upotrijebite ukrasni papir KARDUS i dodajte grančicu jelke ili šišarku kao mali dodatak. Novogodišnji pokloni su jako dekorativni i zato svoje poklone zamotajte ranije i neka budu izloženi tokom decembra. Alternativno, možete umotati kutije za odlaganje i postaviti ih po kući.

Novogodišnje čarape vise sa police sa tematikom Deda Mraza, patuljka, i irvasa


Ako volite da širite radost tokom decembra, upotrijebite novogodišnje čarape HIMINROD za male poklone.

Kreirajte čarobno praznično uređenje trpezarijskog stola

Ukusna hrana često je vrhunac sezone za mnoge porodice. Bilo da ste domaćin porodične praznične večere ili priređujete zabavu za prijatelje, dobro uređen stol može vam pomoći u kreiranju raspoloženja za cijelo veče.

Lijepo uređen praznični stol sa božićnim kolačima i keksima


Uredite stol tako da u centar pažnje stavite crvenu boju i elemente prirode. Vrlo je jednostavno i izgleda nevjerovatno. Upotrijebite stonjak poput CELESTIT stolne prostirke i koristite ga kao središnji dio dekoracije, pronađite šišarke, ukrasne grane i grančice i stavite ih na stol kao dekoracije. Dodajte LABRADORIT limenku za kekse, šolje i  kaščice za vruću čokoladu ili toplo čaj.

Praznični sto upotpunite ubrusima koje možete sami ukrasiti. Uzmite svežu grančicu jelke i štapić cimeta i dodajte ih u salvetu - jednostavno, ali  sa "wow" efektom.

Pročitajte više o našoj Nordic Mood prazničnoj kolekciji.

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima