Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Curica se zabavlja na trambolini

Zabavite se uz baštensku trampolinu

Da li vi i vaša djeca volite biti aktivni? Ili možda vaša djeca žele da ostanu u kući dok je lijepo vrijeme i gledaju Netflix ili igraju igrice? 

Baštenska trampolina može biti rješenje! Gotovo je nemoguće da se ne zabavite na trampolini, i postoji gomila igara koje možete igrati (ali budite pažljivi - proizvođači trampolina ne preporučuje da više osoba bude na trampolini istovremeno). 

Neke od naših najboljih trampolina su dio STARE serije. Mogu izdržati do 165 kilograma, i imaju ekstra dugačke opruge. Ovo doprinosi još većem uživanju na trampolini i omogućava da skačete više. 

STARE serija je sigurnost odvela na skroz novi nivo sa svojom preklapajućom mrežom. Nema rajsferšlusa tako da se jednostavno i brzo može ući ili izaći, a i dalje je prilično bezbedno jer se ulaz sam zatvara. 


Okvir STARE tramboline je galvanizovan čelik sa praškastim premazom koji trampolini daje izdržljivost i umanjuje rizik od korozije. Trampolina će dobro izgledai jako dugo zahvaljujući njemu. Pored ovoga, zakrivljena sigurnosna mreža čini da trampolina izgleda još bolje (a konstrukciji daje dodatnu čvrstinu).

Zabavne igre na trampolini

Izađite na svež zrak i zabavite se na trampolini: Igrajte igru ''telefona'' gdje učesnici sjede što je moguće dalje od centra trampoline. Jedna osoba ide do centra i izvodi trik - na primjer odradi okret. Sljedeća osoba zatim izvodi isti trik i doda svoj. Treća osoba ponavlja prva dva, doda i svoj trik i tako se nastavlja. Nakon nekog vremena, postaje zaista izazovno zapamtiti sve trikove po pravilnom redoslijedu, a prva osoba koja pogreši ispada iz igre. Igra se nastavlja dok ne ostane samo jedna osoba koja je pobjednik. 

Ukoliko dodate i loptu, igra će biti još zanimljivija!

Zabavite se na trambolini!

Saznajte više

Trampolina-park u vašem dvorištu

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Oaza za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti