Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Paviljon na terasi

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Sjenica ili paviljon je idealan nastavak vašeg doma, a može biti centralno mjesto vaše ljetne zabave, bilo u obližnjem parku ili u vlastitom dvorištu. 

Vaš paviljon može poslužiti kao vaš dnevni boravak na otvorenom, omogućavajući vam da stvorite osjećaj enterijera kada ga uređujete. Razmišljajte na isti način kao i u zatvorenom prostoru kada ga stilizujete. Dozvolite nam da vam pružimo naše najbolje ideje za paviljone koje će vam pomoći da stvorite atmosferu sa puno hyggea i stvorite prostor u kojem se možete opustiti i uživati ​​u svježem zraku.

Pročitajte više o prednostima paviljona

Saksije i biljke

Stvorite ugodnu atmosferu i dodajte dašak zelenila svom paviljonu tako što ćete postaviti žardinjere sa pravim ili umjetnim biljkama. Ne samo da će zelenilo doprinijeti cjelokupnom izgledu, već će se stvoriti i osjećaj privatnosti štiteći vaš vanjski prostor od radoznalih pogleda komšija i prolaznika.

Vanjska rasvjeta 

Kako se veče spušta, možete se duže družiti na otvorenom ako ste svoj paviljon ukrasili fenjerima, baterijskim lampama ili lampicama – ili kombinacijom sva tri tipa rasvjete. Ne samo da će lampe osvijetliti vaš paviljon, već će i stvoriti magičan ambijent koji vam omogućava da uživate u ugodnoj atmosferi dugo u noć.

Paviljon kao što je FAABORG se lako uređuje i dodaje dodatni šarm vašem prostoru na otvorenom. Lako ukrasite noge i šipke paviljona visećim saksijama ili nježnim LED lampicama.

Sitnice i dekoracije  

Kako biste upotpunili cjelokupni izgled uređenja vašeg paviljona, neophodno je dodati ukrasne dodatke i dekoracije. Ovi završni dodaci unose osjećaj profinjenosti i osobnosti u vaš prostor. Kutije, poslužavnici, svijeće, vaze i skulpture doprinose ugodnoj atmosferi, kao i u enterijeru.

Vanjska sjenica na terasi

Bilo da zabavljate goste ili jednostavno uživate u hladnom piću na terasi, nemojte podcijeniti učinak dobro odabranog stolnjaka. Sa svojom sposobnošću da trenutno podigne dojam i doda određenu eleganciju, stolnjak igra važnu ulogu u vašem eksterijeru. 

Udobnost na prvom mjestu 

Pobrinite se da uživate na udobnom dok boravite napolju, a uz par dodataka produžite sezonu na otvorenom i početkom jeseni. Ukrasni jastuci za leđa i jastučići za sjedenje igraju vitalnu ulogu u pružanju optimalnih uslova za sjedenje, omogućujući vam da se opustite dok u potpunosti uživate u vašem lijepo uređenom paviljonu.

Kada transformišete svoj paviljon u privlačnu dnevnu sobu na otvorenom, prekrivači i deke postaju neizostavni elementi.

Ovi dodaci ne samo da daju dašak udobnosti, već i stvaraju ugodnu i privlačnu atmosferu u vašem prostoru. 

Stavite vanjski tepih u vaš paviljon i brzo ćete stvoriti atmosferu nalik unutrašnjoj. Postavljanjem tepiha na pod, svom vanjskom životnom prostoru dodajete element udobnosti. Opustite se u svojem domu – izvan njega. 

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Trampoline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir prije kupovine

Trampoline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir prije kupovine

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke