Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Do 17. aprila dostava online narudžbi u vrijednosti od 350 KM ili više je BESPLATNA! 
Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi.

Paviljon na terasi

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Sjenica ili paviljon je idealan nastavak vašeg doma, a može biti centralno mjesto vaše ljetne zabave, bilo u obližnjem parku ili u vlastitom dvorištu. 

Paviljon na terasi pored mora
Paviljon SANKT HANS Š300xD300 siva
850,- KM/kom
1099,- /kom
UŠTEDA 23%
Lounge garnitura UGILT za 3 osobe drvo
1150,- KM/kom
1499,- /kom
UŠTEDA 23%

Vaš paviljon može poslužiti kao vaš dnevni boravak na otvorenom, omogućavajući vam da stvorite osjećaj enterijera kada ga uređujete. Razmišljajte na isti način kao i u zatvorenom prostoru kada ga stilizujete. Dozvolite nam da vam pružimo naše najbolje ideje za paviljone koje će vam pomoći da stvorite atmosferu sa puno hyggea i stvorite prostor u kojem se možete opustiti i uživati ​​u svježem zraku.

Pročitajte više o prednostima paviljona

Saksije i biljke

Stvorite ugodnu atmosferu i dodajte dašak zelenila svom paviljonu tako što ćete postaviti žardinjere sa pravim ili umjetnim biljkama. Ne samo da će zelenilo doprinijeti cjelokupnom izgledu, već će se stvoriti i osjećaj privatnosti štiteći vaš vanjski prostor od radoznalih pogleda komšija i prolaznika.

Vanjska rasvjeta 

Kako se veče spušta, možete se duže družiti na otvorenom ako ste svoj paviljon ukrasili fenjerima, baterijskim lampama ili lampicama – ili kombinacijom sva tri tipa rasvjete. Ne samo da će lampe osvijetliti vaš paviljon, već će i stvoriti magičan ambijent koji vam omogućava da uživate u ugodnoj atmosferi dugo u noć.

Paviljon kao što je FAABORG se lako uređuje i dodaje dodatni šarm vašem prostoru na otvorenom. Lako ukrasite noge i šipke paviljona visećim saksijama ili nježnim LED lampicama.

Paviljon na travi
Paviljon FAABORG Š300xD300 bijela
375,- KM/kom
499,- /kom
UŠTEDA 25%

Sitnice i dekoracije  

Kako biste upotpunili cjelokupni izgled uređenja vašeg paviljona, neophodno je dodati ukrasne dodatke i dekoracije. Ovi završni dodaci unose osjećaj profinjenosti i osobnosti u vaš prostor. Kutije, poslužavnici, svijeće, vaze i skulpture doprinose ugodnoj atmosferi, kao i u enterijeru.

Vanjska sjenica na terasi

Bilo da zabavljate goste ili jednostavno uživate u hladnom piću na terasi, nemojte podcijeniti učinak dobro odabranog stolnjaka. Sa svojom sposobnošću da trenutno podigne dojam i doda određenu eleganciju, stolnjak igra važnu ulogu u vašem eksterijeru. 

Udobnost na prvom mjestu 

Pobrinite se da uživate na udobnom dok boravite napolju, a uz par dodataka produžite sezonu na otvorenom i početkom jeseni. Ukrasni jastuci za leđa i jastučići za sjedenje igraju vitalnu ulogu u pružanju optimalnih uslova za sjedenje, omogućujući vam da se opustite dok u potpunosti uživate u vašem lijepo uređenom paviljonu.

Kada transformišete svoj paviljon u privlačnu dnevnu sobu na otvorenom, prekrivači i deke postaju neizostavni elementi.

Ovi dodaci ne samo da daju dašak udobnosti, već i stvaraju ugodnu i privlačnu atmosferu u vašem prostoru. 

Stavite vanjski tepih u vaš paviljon i brzo ćete stvoriti atmosferu nalik unutrašnjoj. Postavljanjem tepiha na pod, svom vanjskom životnom prostoru dodajete element udobnosti. Opustite se u svojem domu – izvan njega. 

Saznajte više

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič za brzosušeći i baštenski namještaj za sve vremenske uslove

Vodič za brzosušeći i baštenski namještaj za sve vremenske uslove