Prekrasna ukrasna rasvjeta za vaš dom

Dekorativno osvjetljenje ne zauzima puno prostora, a često nam služi kao "šlag na torti" u dizajnu enterijera, bilo da se radi o spavaćoj sobi, sobi za djecu i teenagere ili dnevnoj sobi. Kao što i samo ime govori, ova vrsta rasvjete može se koristiti i funkcionalno za osvjetljavanje prostorija, ali i kao atomosferska rasvjeta i u dekorativne svrhe. Ukrasne lampe ne zauzimaju puno prostora i mogu se pomicati po potrebi. Zajedničko svim izvorima svjetlosti je da doprinose atmosferi svojim prijatnim i prigušenim osvjetljenjem. Naše lampice od papira ili stakla su sa LED sijalicama i dostupne su u različitim bojama i kao izvor energije koriste baterije ili utikač. Imajte na umu da baterije nisu uključene uz neke proizvode te da je naša dekorativna rasvjeta namijenjena samo za unutarnju upotrebu.

Tražite li ugodno osvjetljenje za svoj dom? U JYSKu možete pronaći veliki izbor malih i velikih lampica, svijetlećih kutija i LED traka.

Inspiracija za poseban ugođaj uz dekorativnu rasvjetu

Stvorite ugodan prostor u kojem vi i vaša porodica uživate koristeći različite vrste lampi u uređenju vašeg enterijera. 

Lampice
Lampice su vrlo popuralan dekorativni artikl a mogu služiti i kao noćno svjetlo dječjoj sobi ali kao prigušeno svjetlo u tinejdžerskoj sobi. Lampice u nježnim plavim, zelenim i roze nijansama stvaraju savršeno ugodno osvjetljenje. Ukrasite vaše ukrasne ljestve ili istaknite svoje velike podne biljke u saksiji tako što ćete u njih staviti lampice, a možete ih koristiti i kao dio rasvjete za svečane prilike.

Lampe na baterije
Lampe na baterije lako se postavljaju na police, prozorske klupice itd. U JYSKu vam nudimo baterijske lampe u bijeloj, natur, crnoj, bež i roze boji - tako da ima za svakog ponešto. Lampe pružaju prigušeno svjetlo što ih čini idealnim za noćno svjetlo. Ako treba da dojite tokom noći, savršene su i u sobi za bebe, tako da se vi i beba ne razbudite previše.

Svjetleće kutije
Svjetleća kutija sa tekstom ukrasit će svaku prostoriju u domu. Iskoristite je da napišete slatku malu čestitku porodici ili kao ukras u dječjoj sobi.

LED traka
Olakšajte pregled svoje odjeće u garderobi ili ormaru tako što ćete postaviti LED traku oko ruba sa unutrašnje strane ormara. Svjetlosna traka se takođe može postaviti oko ogledala ili dobro funkcionirati kao prigušena noćna svjetla ako morate ustajati noću, tako što ćete je postaviti na ivicu kreveta ili ispod kreveta.

Mogućnosti sa našom dekorativnom rasvjetom su brojne.