Udobni i kvalitetni boxspring kreveti

Boxspring kreveti odlično rješenje za dobar san koji će vama i vašoj sobi pružiti udobnost i savremen izgled. U JYSKu ćete pronaći boxspring krevete odličnog kvaliteta, po povoljnim cijenama i za svačiji ukus. Boxspring kreveti dolaze sa tapaciranim okvirom, kvalitetnim madracima sa Bonell ili džepičastim oprugama i udobnim nadmadracima od pjene.

Bez obzira tražite li francuski ležaj, kontinetalni krevet ili boxspring krevet sa prostorom za odlaganje ili bez - sve ćete to pronaći u JYSKu. Boxspring kreveti dolaze u raznim dimenzijama: veliki kreveti prikladni za bračne sobe ali i manji za tinejdžerske ili studentske sobe. Svi naši boxspring kreveti uključuju noge od drveta ili čelika.

Više o istaknutim boxspring krevetima našeg asortimana možete pročitati i u našem blogu

Dimenzije

Naši kontinentalni kreveti dostupni su u različitim veličinama od običnog single kreveta 90x200 cm do tročetvrtinskog kreveta 140x200 cm te bračnog kreveta od 160x200 cm ili 180x200 cm. Pronađite veličinu koja je idealna za vas i vašu spavaću sobu. 

Svi naši kontinentalni kreveti uključuju noge od drveta ili čelika.

Kupite uzglavlje za dodatnu udobnost

Ukoliko volite da sjedite u krevetu dok čitate knjigu ili gledate TV, razmislite o kupovini uzglavlja za svoj boxspring krevet. Uz to što su praktičan naslon za leđa, uzglavlja služe i kao zaštita zida od prljanja, a osim što krevet čini udobnijim, sobi će dati i elegantniji izgled.