Kreveti na sprat i kreveti sa ladicama za djecu

Kada je u pitanju uređenje spavaćih soba naše djece, često se fokusiramo na to da im omogućimo mnogo prostora za igru. Djeca trebaju mnogo prostora na podu, a soba naravno treba da bude jednostavna za usisavanje. Zato je odabir odgovarajućeg dječijeg kreveta tako važan.
Krevet na sprat ili krevet sa ladicama su neki od modela koje često tražimo. U manjim spavaćim sobama, kreveti na sprat su često dobro rješenje jer ostavljaju dovoljno slobodnog prostora. Neki kreveti na sprat imaju dva sprata, dok drugi, poznati kao loft kreveti, imaju samo gornji sprat sa prostorom ispod gdje se djeca mogu igrati.
Kreveti sa ladicama ispod često imaju ladice gdje možete pospremiti dječiju posteljinu ili igračke. Kreveti sa ladicama imaju minimalistički izgled i često ih možete kombinirati sa ormarima ili stalažama u istom dizajnu.
Krevete na sprat takođe možete koristiti kao pomoćne krevete ili u vašoj vikendici. U JYSKu ćete pronaći modele kao što su porodični krevet na sprat koji ima dovoljno prostora za veliki madrac na donjem spratu gdje mogu spavati do tri gosta.

U našem asortimanu možete pronaći i dječije madrace i dječije posteljine koje će upotpuniti i dodatno personalizirati dječiju sobu.