Baby i Junior plahte za vaše dijete

Djeca trebaju mnogo odmora da bi imala energije za učenje i odrastanje. Zbog toga treba imati na umu mnoge stvari kada se stvara lijepo i ugodno mjesto za spavanje za vašeg dijeteta. Jedna od najvažnijih stvari u ovom slučaju je naravno zaštitna podloga - plahta. Jednom kada je madrac na svom mjestu, vrijeme je da se razmišlja o čaršafima. U JYSKu ćete pronaći plahte za bebe i djecu koje su vam potrebne da stvorite udoban i mekan krevet za vaše najmlađe.

U JYSKu možete izabrati između nekoliko vrsta plahti za bebe i djecu, a svi modeli nose oznaku za  kvalitet Oeko-Tex. Oeko-Tex standard je vaša garancija da su proizvodi testirani na agense boje i hemikalije koje mogu biti štetne za zdravlje vašeg djeteta.

Možete kupiti plahte za bebe i djecu od pamuka, a imamo i takođe vodootporne plahte za obje starosne skupine. Vodootporna plahta se može prikačiti za madrac elastičnim trakama da bi zaštitila madrac od noćnog mokrenja.

Pogledajte naš izbor plahti za bebe i djecu na ovoj stranici ili navratite u vašu najbližu JYSK prodavnicu za dobar savjet i podršku. 

3 proizvodi
    3 proizvodi