Baštenski jastuci za stolice sa visokim naslonom

Baštenski jastuci za stolice sa visokim naslonom su esencijalni dodatak svakom otvorenom prostoru. Oni ne samo da pružaju dodatni sloj udobnosti, već će i estetski obogatiti vašu baštu ili terasu. U JYSKu nudimo širok asortiman jastuka za stolice, kreiranih da zadovolje različite potrebe naših kupaca.

Kada uređujete svoj vanjski prostor, za početak obično odabirete glavne komade namještaja, poput lounge setova ili setova baštenskih stolica i stolova. Svi ovi proizvodi su takođe dostupni za kupovinu u JYSKu. Nakon što odaberete osnovne komade za vašu baštu, vrijeme je i za odabir  dekoracije koja će vaš namještaj dodatno istaknuti i učiniti ga još udobnijim. Naši baštenski jastuci za stolice sa visokim naslonom mogu unaprijediti izgled vašeg prostora na otvorenom, dodajući mu notu elegancije i udobnosti.

3 proizvodi
  3 proizvodi

  Kako odabrati baštenski jastuk za stolice sa visokim naslonom?

  Prilikom odabira baštenskog jastuka za stolice sa visokim naslonom, nekoliko je ključnih faktora koje treba uzeti u obzir. Prvo, razmislite o dimenzijama vaših stolica. Naši jastuci dolaze u različitim veličinama, od širine 49 cm do 51 cm, dužine 98 cm do 100 cm, i visine od 4 cm do 6 cm, što vam omogućava da pronađete odgovarajući jastuk za vašu stolicu.

  Boja jastuka je također važan faktor i treba da se uklapa u teksturu i boju vašeg baštenskog namještaja. Na primjer, ako je vaš namještaj izrađen od umjetnog drva, tamniji tonovi poput crne ili smeđe mogu biti dobar izbor. Ako je vaš namještaj izrađen od metala, svijetliji tonovi poput svjetlo sive ili krem boje mogu stvoriti lijep kontrast. Za namještaj od petana, možete se odlučiti za bilo koju boju, ovisno o vašem ukusu.

  Dekoracija vanjskog prostora je ključna za stvaranje mirnog i opuštajućeg ambijenta, a odabirom odgovarajućeg jastuka možete na jednostavan način transformirati vašu terasu ili baštu u udobno mjesto za opuštanje i uživanje.

  Različite vrste baštenskih jastuka za stolice sa visokim naslonom u JYSKu

  U JYSKu nudimo raznolik izbor baštenskih jastuka za stolice sa visokim naslonom. Naši jastuci dolaze u različitim bojama, uključujući nijanse pijeska, tamno sive, svijetlo sive i smeđe. Ova paleta boja omogućava vam da odaberete jastuk koji najbolje odgovara vašem vanjskom prostoru i vašem osobnom stilu.

  Materijal od kojeg su naši baštenski jastuci izrađeni je pažljivo odabran kako bi osigurao dugotrajnost i udobnost. Kombinacija pjene, 100% poliesterskog vlakna i 100% poliuretana čini naše jastuke izuzetno udobnim, ali i otpornim na različite vremenske uslove. 

  JYSK je poznat po svom nordijskom dizajnu i pažnji koju posvećuje isporuci proizvoda visokog kvaliteta. Naši baštenski jastuci za stolice sa visokim naslonom nisu iznimka. Svaki jastuk je dizajniran s pažnjom na detalje i kvalitet, što je u skladu sa našom filozofijom pružanja proizvoda koji traju. Odabirom JYSKovih jastuka, birate kvalitet, udobnost i moderan stil.

  Važnost kvalitetnih baštenskih jastuka za stolice sa visokim naslonom

  Kvalitetan baštenski jastuk za stolice sa visokim naslonom može značajno poboljšati vaše iskustvo uživanja na otvorenom. JYSKovi jastuci su izrađeni od izdržljivih materijala koji mogu izdržati različite vremenske uslove, a istovremeno pružajući izvanrednu udobnost. Takođe, naši jastuci su certificirani prema STANDARD 100 by OEKO-TEX®, što znači da ne sadrže problematične hemikalije.

  Baštenski jastuci su bitan element svake bašte ili terase. Bilo da tražite jastuk za stolicu sa visokim naslonom za opuštanje ili za obiteljska okupljanja, JYSK ima pravi jastuk za vas. Naši jastuci mogu se brzo i lako dostaviti do vašeg doma, ali ih možete i pogledati u najbližoj prodavnici.