Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Zaposleni u korisničkoj službi pomažu kupcima putem e-maila i telefona

JYSK korisnička služba pomaže vam u vašoj kupovini od kuće

Datum:

Kategorija: Razno

Ako nemate vremena da posjetite jednu od naših prodavnica ili se jednostavno osjećate prijatnije obavljati kupovinu od kuće, ne brinite - izbor odgovarajućeg proizvoda je vrlo jednostavan uz pomoć naše korisničke službe. Oni će vas vješto voditi i pomoći vam u odabiru pravog proizvoda.

Kao dio odlične korisničke službe, usredotočeni su na pronalaženje pravog proizvoda za vas i za vaše potrebe. Naši zaposleni u korisničkoj službi prolaze iste treninge kao i osoblje u prodavnicama. Takođe, korisnička služba ima prošireno znanje o proizvodima koji se prodaju samo u webshopu, zato možete sigurno kupovati na JYSK.ba.

Pogledajte proizvode koji su dostupni samo u webshopu

Ako ste u kontaktu sa našom korisničkom službom, ni vi ni oni ne možete dodirnuti ili osjetiti proizvode, i to je pravi trenutak u kojem vam oni mogu pokazati svoju stručnost. Korisnička služba koristi svoje znanje i bilješke sa svojih treninga, kao i detaljnu bazu podataka kako bi pronašli najprikladniji proizvod za vas.

Kupovina od kuće uz eksperta pri ruci 

Kako bi pružili najbolju moguću uslugu, naša korisnička služba započinje rad provodeći sedmicu dana u JYSK prodavnicama. Svake godine ih redovno posećuju i rade po nekoliko dana u JYSK prodavnicama, kako bi bili u toku sa trenutnim trendovima, asortimanom i potrebama kupaca. Korisnička služba takođe pomaže prodavnicama kod sastavljanja novih proizvoda, kako bi mogli da pomognu kupcima koji su negde zapeli u procesu sastavljanja artikala.

Osim što pronalaze prave proizvode za vas i vaše potrebe, naša korisnička služba daje vam savjete o održavanju artikala, savjete i trikove za montažu, koji vam mogu uštediti vrijeme i pomažu vam da vaši JYSK proizvodi traju duže. 

Za jednostavno iskustvo kupovine obratite se našoj korisničkoj službi na našem chatu. Prozor za chat možete pronaći u donjem desnom uglu na JYSK.ba