Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Oprema za kupatilo, peškiri i novogodišnji pokloni

Novogodišnji pokloni za kupatilo za nju i njega

Datum:

Kategorija: Nova Godina, Kupatilo

Tags: novogodišnji pokloni, ideje za poklone, savršeni pokloni, nova godina

Mučite se sa smišljanjem ideja za novogodišnje poklone za svoje najdraže? Tu smo da pomognemo jer praznici ne treba da budu stresni kada je u pitanju kupovina poklona. Sastavili smo spisak ideja za poklone za kupatilo kako bismo vam pomogli ove godine.

Savršen poklon i za njega i za nju

Set za kupatilo u obliku školjke i zelenog rolera od kamena


U JYSKu imamo širok izbor setova za kupatilo. Dostupni su u različitim serijama, od kojih svi imaju odgovarajuće proizvode, kao što su dozeri sapuna, držači četkica za zube i četke za WC.


Zavisno od budžeta, možete odabrati jednu stavku ili cijeli set.

Siva posuda za sapun, držač četkice za zube i dozer sapuna sa bijelim prugama

Ideje za poklone za brigu o sebi

Kada je u pitanju uređenje doma, ljudi često zanemaruju kupatilo. Kupatila imaju toliko potencijala i mogu postati utočište u kom se možete opustiti od stresa svakodnevnog života.

Mirišljava ulja, roler za lice, blazinice za skidanje šminke za višekratnu upotrebu ili neseseri za šminku, male su stvari koje unose nešto više u svakodnevnu rutinu. Savršeno kao novogodišnji poklon za nekoga za koga mislite da zaslužuje da se razmazi.

Plava i bež torbica za šminku i blazinice za višekratnu upotrebu


Dobra ideja je izrada personalizovanih poklona za prijatelje ili članove porodice sa spa korpom. U nastavku pogledajte izbor proizvoda koje možete odabrati za svoju poklon korpu:

Klasičan poklon savršen za njega ili nju

Peškiri su klasičan novogodišnji poklon sa razlogom. Koristite ih svakodnevno, a odgovarajući set peškira čini čudo za estetiku kupatila.

Sivi i tamnoplavi peškiri i ukrasna korpa


Bilo da su pored umivaonika, u kupatilu za goste, pored kade ili omotani oko glave nakon pranja kose, vjerovatno imate najmanje četiri peškira u upotrebi u svom domu. Odaberite odgovarajuću prostirku za kupatilo i vaš će poklon odmah nadograditi svako kupatilo.