Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Spoljašnja i unutrašnja rasvjeta

Zimska magija uz lampice i vanjsku rasvjetu

Vanjska rasvjeta nije rezervisana samo za ljetne zabave. Zamislite zimsko druženje ispunjeno svjetlucavim lampicama po dvorištu ili balkonu, i naravno na ulazu i po prozorima. U periodu kada je uvijek mračno, svjetla kreiraju toplu atmosferu za magične noći. Lampice i rasvjetu možete koristiti da proslavite Novu godinu, Božić, rođendan, ili jednostavno, za druženje sa najdražima. 


Svjetla na otvorenom su često povezana sa novogodišnjim periodom, ali zapravo ih možete koristiti tokom cijele godine, posebno u periodu kada dani traju kraće. Svjetlost je simbol nade i dobrote, i u mračnim danima vas sigurno može oraspoložiti i uljepšati tmurne periode. Takođe, ne zahtijeva puno truda ili energije. Uz pomoć fenjera, lampica, osvjetljenih novogodišnjih jelki ili svijeća možete kreirati zaista magičnu i prijatnu atmosferu, a uz par ukrasnih patuljaka, sve će izgledati kao u bajci.


Osmislite novogodišnju zabavu za pamćenje

Pozovite prijatelje i porodicu na zimsko druženje. Recite im da se toplo obuku i uredite i enterijer i eksterijer za zimsku zabavu. 

Obezbedite tople deke i pripremite vatricu i topla pića za nezaboravno druženje. Ne zaboravite da osvijetlite stolove i bar lampicama i fenjerima. 

Dok ste u ušuškanoj, osvijetljenoj dnevnoj sobi i gledate kroz prozor u topla, svjetlucava svjetla, znaćete da je sve spremno. 


Iskoristite bilo koji izgovor da ne palite svjetla u dnevnoj sobi. Umjesto toga, upalite par svijeća i lampe u uglovima. Kratak niz lampica u vazi ili tegli je jednostavan, ali dovoljan komad dekoracije. 


Iskoristite ''jednostavna'' rješenja poput umjetne jelke koja već ima lampice na sebi. Na ovaj način se ne morate mučiti sa dekorisanjem grana lampicama.

Različite vrste svjetlećih drvca imaju različit izgled. Možete izabrati jelke koje izgledaju prirodno ili jelke koje su vidno vještačke, ali bacaju prelijepu svjetlost. Koristite ih da kreirate svoj Festival svjetlosti kad god poželite tokom hladnih i mračnih perioda godine. 

Saznajte više

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol