Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Mali balkon sa dnevnim krevetom, baštenskim stolom, baštenskim preklopnim stolom i baštenskim stolicama

3 u 1 lounge sofa i još ideja za mali balkon

Mali balkoni i terase zahtijevaju pažljivo planiranje prilikom uređenja. Vrlo je lako završiti sa nameštajem koji ne odgovara ili nije ono čemu ste se nadali.

Rješenje ovog izazova mogao bi biti višenamjenski namještaj. Zar ne bi bilo sjajno kada biste mogli da dobijete dnevni krevet, baštensku ležaljku i stol u jednom? Zapravo možete: ODDESUND sofa se može koristiti kao lounge ležaljka, dnevni krevet i stolica sa malim stolom.

Kad želite da uživate u kafi na suncu, upotrebite stolić na naslonu za ruku za šoljicu i zavalite se na luksuzne jastuke. Kada želite da se opustite na suncu, sklonite stol i postavite jedan od jastuka za leđa na naslon za ruke i sugurno će vam biti udobno. 

 
Na malom balkonu ili terasi morate da razmišljate o izboru baštenskih dodataka i namještaja, ali ko kaže da ne možete imati sve?

Dvije stolice na balkonu i ljestve sa saksijama za cvijeće, kutijama i vazama


Uz merdevine LUSERNBIE možete držati više saksija za cvijeće na povišenom, kao i kutije i dodatke koji su vam potrebni, tako da vam ne oduzimaju dragocjeni prostor. Na taj način ćete možda imati mjesta i za nekoliko GASSUM stolica.

VANDREFALK je takođe komad baštenskog namještaja sa više funkcija: saksija za cvijeće i baštenski sklopivi stol u jednom.

Baštenski sklopivi stol i saksija za cvijeće u jednom sa baštenskim stolicama, baterijskom lampom i ostalim baštenskim ukrasima


Pozovite prijatelje i uživajte u ručku na otvorenom  - dok uživate u pogledu, mirisu i okusu svježeg bilja u saksijama, sklopite stol kada vam treba prostora za nešto drugo. Dvije baštenske stolice i nekoliko lijepih dodataka učiniće vašu terasu ili balkon savršenim mjestom za opuštanje.

Pročitajte kako odabrati savršene baštenske stolice.

Saznajte više

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture