Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Ideje za dekoraciju vašeg doma: ukrasni poslužavnik, vaza, svijećnjak i lampa na baterije na konzolnom stolu

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

JYSKova nova Nordic Mood kolekcija dostupna je u našim prodavnicama i u webshopu od 9. jula. Fokusira se na proizvode koji unose skandinavske klasike u vaš dom: čiste linije, zaobljene oblike i umirujuće nijanse boja.

KENT lampa na baterije je ključni element ove kolekcije. To je svestrana lampa sa tri postavke svjetline i funkcijom tajmera, koja pokriva različite potrebe. Sa svojim klasičnim dizajnom i jednostavnim izrazom, KENT se lako može integrirati u svaki kućni dekor. Oduševljeni smo što je baterijska lampa već imala nevjerovatan debi na TikToku, gdje je postala viralna.

JESPER ukrasni poslužavnik, sa svojim jedinstvenim, ugaonim oblikom, dodaje dašak elegancije vašem kućnom dekoru. Može stajati samostalno kao elegantan komad ili se kombinovati sa drugim elementima kako bi ukrasio vaš prostor. ARN držači lučice, sa svojim prozirnim staklom i površinom sa uzorkom, nude elegantan izgled i dodaju karakter vašem dizajnu enterijera. Zajedno, JESPER poslužavnik i ARN držači lučica stvaraju prekrasan i razigran kontrast.

Dekorativni komadi za svaki dom

Zašto ne biste osvježili svoj dom prekrasnim dodatkom kao što je KNUD vaza? Mekane linije i rebrasti oblik daju vazi jedinstven izgled, a ovisno o pozicji u prostoriji, KNUD nudi dašak zelenkastih i sivkastih tonova. KNUD će privući pažnju u svakoj prostoriji.

Skulpturalni VIGNIR svijećnjak je sam po sebi element dizajna i lijepa dekoracija. Svojim zaobljenim linijama VIGNIR unosi razigranost i određeni šarm u svaku prostoriju i na svaku prozorsku dasku.

Zapuštenim uglovima vaših prostorija dobro će doći IB stalak, THORFINN saksija i umjetna biljka BERGUR. Stalak će istaknuti vaše lične favorite i dodatno podići dekor vašeg doma.

Mekani tekstil

Završni detalj koji upotpunjuje izgled vašeg doma su mekani tekstilni proizvodi kao što je KALKLOK deka i FJELLFIOL ukrasni jastuk. Oboje dolaze u bež nijansama. Ako želite da vaš dom odiše dodatnom udobnošću, dodajte DVERGFAKS ukrasni jastuk u prostoriju. DVERGFAKS ima divnu, plišanu površinu koja vašem prostoru dodaje novu dimenziju i razigran izraz.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima