Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Zamotani novogodišnji pokloni i kupatilski dodaci sa novogodišnjim dekoracijama

Ideje za novogodišnje poklone za nju i njega

Praznici su pred vratima, pa je vrijeme za čuveno pitanje: Šta ćete svom partneru, prijatelju, bratu, sestri ili roditelju pokloniti za Novu godinu?

Univerzalni novogodišnji pokloni

Kada krenete u potragu za savršenim novogodišnjim poklonom, već ranije tokom godine možete primijetiti nedostaje li određenoj osobi nešto specifično ili šta žele. Možda primijetite da im je posteljina dotrajala, ili napominju da bi željeli bade mantil, da su umorni od starih jastuka i jorgana ili da bi njihovom domu dobro dobšla nova dekoracija.

Novogodišnji darovi za ličnu njegu - za njega i nju

Žena u sivom bademantilu i pribor za kupatilo


Lična njega za svakoga izgleda drugačije. Za nekoga je to jednostavno poput dugog tuširanja i korištenja mekanog peškira nakon toga. Dok za druge to može biti proširena rutina njege kože ili preuređenje kupatila u wellness.

Jedno je sigurno: odvojiti čak i nekoliko minuta za svoju dobrobit je bitno.

Klasični novogodišnji pokloni za nju i njega

Klasičan novogodišnji poklon su peškiri. Peškiri za kupanje, peškiri za ruke, peškiri za plažu odličan su poklon, posebno ako su visoko kvalitetni. Možete pokloniti peškire jedinstvenih boja ili odabrati siguran izbor poput plave, bijele ili sive.


Još jedna klasična ideja za poklon su jorgani i jastuci. Izbor jastuka i jorgana je vrlo individualan. Ako na listi želja nema određenog jorgana ili jastuka, onda odaberite onaj za koji mislite da vam odgovara. Pročitajte naš vodič za jorgane i vodič za jastuke ako ste u nedoumici šta odabrati.

Vodič za jorgane

Vodič za jastuke

I zapamtite da primatelj uvijek može da vrati ili zamijeni poklon u JYSKu. Bez obzira da li ste kupili proizvod online ili u prodavnici, možete ga zamijeniti ili vratiti bez vremenskog ograničenja.

Novogodišnji poklon za nadogradnju spavaće sobe

Još jedan popularan i klasičan poklon je posteljina. Isto kao i peškire, koristimo je svaki dan. U JYSKu imamo širok izbor posteljina od različitih materijala i dezena što olakšava pronalaženje savršenog spoja za njega ili nju.

Elegantna svjetlosiva posteljina na krevetu ispod prozora i noćni ormarić pored


Provodimo mnogo vremena u spavaćoj sobi i zato treba biti prijatna i opuštajuća. Izaberite poklon koji trenutno osvježi spavaću sobu, kao što su ukrasni jastuci ili prekrivač za krevet:

Estetski novogodišnji poklon za njega i nju

Poklon za one koji vole uređenje enterijera ili one koji su se jednostavno požalili na svoj dosadan dom. Dekoracija za dom odličan je izbor za poklon jer postoji puno toga za izabrati – i lako je pronaći nešto za bilo koji budžet.


Istražite našu kategoriju "Kućanstvo" ili se inspirišite odabranim proizvodima ovdje:

Novogodišnji pokloni za gejmere

Ako i sami niste gejmer, može vam se činiti gotovo nemoguće znati šta kupiti gejmeru za poklon.


Kako bismo vam pomogli u pronalaženju pobjedničkog poklona, odabrali smo naše najbolje artikle za gejming koje možete izabrati:

 

I na kraju, sjetite se najboljeg poklona od svih: prisutnost sretnih prijatelja i porodice.

 

Saznajte više

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom